Çorum HDF, Yenimahalle’de

Güncelleme Tarihi:

Çorum HDF, Yenimahalle’de
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2018 10:44

Çorum HDF, Yenimahalle’de

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - ÇORUM Hitit Dernekler Federasyonu, Yenimahalle Belediyesi ev sahipliğinde buluştu. Belediyenin İlkadım Salonu’nda gerçekleşen organizasyona Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Başkan Vekili Mehmet Kartal katıldı.
Organizasyonda Başkan Yaşar, hemşeri derneklerinin önemine dikkat çekti. Başkan Yaşar, hemşeri derneklerini yaşatmanın birliği, beraberliği, gelenek ve görenekleri yaşattığını söyledi. Başkan Yaşar, “Dernekler hemşerilerini acı günde, tatlı günde bir araya getiriyor, yalnız bırakmıyor. Garibine gurabasına sahip çıkıyor. Bizler Gazi Mustafa Kemal’in askerleriyiz, bizler çocuklarımızın aydınlık geleceği için çalışanlarız. Biriz bütünüz. Birlik olmaya da devam edeceğiz. Birlikten kuvvet doğar. Belediye Başkanlığı siyaset yapma yeri değil, halka hizmet makamıdır. Sizlere hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.
“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği ülkemizi yatarak, oturarak, çalışmadan geliştireceğimizi düşünenler yanılıyor” diyen Çorum HDF Başkanı Cemal Emir ise, “Gerilemekten ve yavaşlamaktansa kendimizi daha çok çalışmaya alıştırmalı ve örnek işler yapmalıyız. Bu şekilde Atatürk’e bağlılığımızı ispat etmiş oluruz. Tarihimize baktığımızda bu güzel ülkeyi kimler ele geçirmek istememiş ki ama onların planlarına karşı Türk halkı her zaman bayrağına ve vatanına sahip çıkmıştır. Bu güzel yolda birlik içinde kardeşçe çalışmalarımızı devam ettireceğiz” diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!