Başkan Yaşar, ilkokul öğrencilerini makamında ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yaşar, ilkokul öğrencilerini makamında ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2018 12:17

Başkan Yaşar, ilkokul öğrencilerini makamında ağırladı

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - YENİMAHALLE Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Emniyet Mahallesi’nde bulunan Şehit Mehmet Bora Tayfur İlkokulu öğrencilerini makamında ağırladı.
Okul müdürü ve öğretmenleri ile birlikte Başkan Yaşar’ı ziyaret eden öğrenciler, belediye ve yerel yönetimlerle ilgili Başkan Yaşar'dan bilgi aldı. Okullarında bulunan eksikleri hazırladıkları liste ile birlikte sunan öğrenciler, Başkan Yaşar’a çiçek vererek, hatıra fotoğrafı çektirdi.
‘BÜTÇEMİZİ ÇOCUKLARIMIZIN EĞİTİMİ İÇİN HARCIYORUZ’
Yenimahalle Belediyesi’nin yapmış olduğu projeler ve eğitim konusunda yürütülen çalışmalar hakkında öğrencilere bilgi veren Başkan Yaşar, şunları söyledi:
“Okul öncesi eğitimden üniversiteye hazırlık sürecine kadar açılan etüt merkezleri ve ilçenin birçok mahallesinde konumlandırılan kreşler aracılığı ile eğitim konusunda Yenimahallelilere tam destek veriyoruz. Eğitimde fırsat eşitliliğinin sağlanması, özel okullar ve devlet okulları arasında şartlar açısından var olan farklılıkların azaltılması, çocuklarımızın temiz ve huzurlu ortamlarda eğitim alması için her yıl ilçe genelinde eğitim veren bütün devlet okullarının boya, badana, tadilat işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Sık sık okulları gezerek eksiklikleri yerinde tespit ediyorum. Bu güne kadar 600’e yakın eğitim yuvasının ihtiyaçları dâhilinde bakım ve onarım işlemini tamamladık. Bütçemizi çocuklarımızın eğitimi için harcıyoruz. Çocuklarımız ülkemizin geleceğidir. Onlar için harcanan her kuruş geleceğimize yapılan bir yatırımdır. Bizim görevimiz olmamasına rağmen sağlık ve eğitim gibi birçok alanda vatandaşlarımızın rahatı, huzuru ve mutluluğu için projeler üretiyoruz ve hayata geçiriyoruz.”
Şehit Mehmet Bora Tayfur İlkokulu Müdürü Ömer Faruk Özata ise, “Başkan Yaşar’a İlçe genelinde okullarda yapmış olduğu çalışmalar ve vermiş olduğu destek için kendisine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!