Okurların gözünden Ankara sokakları

Güncelleme Tarihi:

Okurların gözünden Ankara sokakları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2018 10:20

Hürriyet Ankara, Whatsapp Şehir Hattı'na gelen okur şikayetlerini yayınlamaya devam ediyor.

Haberin Devamı

DOĞALGAZ MERKEZİNDE SATIŞ VE ÖDEME YOK

Whatsapp Şehir Hattı’nde ‘1 TL’lik faturaya 2 TL işlem ücreti’ başlığıyla dün yayınlanan şikâyetin ardından aynı okuyucumuzdan konuyla ilgili başka bir şikâyet daha geldi.
Dün 1 TL’lik doğalgaz faturası için 2 TL işlem ücreti alınmasına tepki gösteren okurumuz, Başkentgaz’ın Keçiören’deki şubesine “Mâlum faturayı ödemeye gittim” diyerek bir fotoğraf paylaştı.

CAMDAKİ YAZIYA DİKKAT

“Başkentgaz İşlem Merkezi’nin camındaki yazıya dikkat” diyen okurumuz, ‘Gaz satışı ve fatura tahsilatı yoktur’ uyarısını WhatsApp Şehir Hattı’na göndererek, “Başka ülkede yaşayamam dedirttiren fotoğraflar” sözleriyle duruma tepki gösterdi.

Okurların gözünden Ankara sokakları


YIKILAN GECEKONDULARI TİNERCİLER MESKEN EDİNDİ

Haberin Devamı

* Mamak Şirintepe Mahallesi’nde gecekondular yıkılıyor fakat gecekondu hafriyatları kaldırılmıyor. Birçok gecekondunun sadece çatısı ve kapıları sökülerek öylece bırakılıyor. Buralar tinercilerin mekânı haline geldi. Akşamları mahalleliyi rahatsız ediyorlar, evimize giderken korkudan gecekonduların önünden geçemiyoruz hatta balkona dahi çıkamıyoruz. Bu yapıların acilen temizlenmesini istiyoruz.

Okurların gözünden Ankara sokakları


ARAÇLAR KALDIRIMDA VATANDAŞ YOLDA

* Selanik Caddesi’nin, Ziya Gökalp Bulvarı üzerinden geçen yaya üst geçidinin ayakları, bazı sürücülerce otopark gibi kullanılıyor. Caddede kısa süreli işi olan ya da dükkanlara mal indirip-bindirecek toptancılar, araçlarını çok sayıda yayanın geçtiği kaldırıma park ediyor. Üst geçidin ayağı nedeniyle daralan kaldırıma, bir de araç park edilince yayalar tek sıra halinde yürüyebiliyorlar.

Okurların gözünden Ankara sokakları


TRAJİKOMİK ÖNLEM

Haberin Devamı

* Kırım Caddesi’nde yıkımı devam eden bir binanın enkazı yola gelmesin diye trajikomik bir önlem almışlar. Her an bir kaza yaşanabilir.
Salih KAAN

Okurların gözünden Ankara sokakları


YIKILAN PANO BİR HAFTADIR KALDIRILMADI

* Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda Devlet Personel Daire Başkanlığı’nın hemen yanında kaza sonucu yıkılan reklam panosu 1 haftadır kaldırılmadı ve görme engelliler için yapılan sarı izli yolu kapatıyor. Ayrıca yol kenarındaki ağaç da yıkılmak üzere.

Okurların gözünden Ankara sokakları


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!