Yalçın Ankaragücü’nde

Güncelleme Tarihi:

Yalçın Ankaragücü’nde
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2018 15:34

Sarı-lacivertliler, geride kalan sezonu Osmanlıspor’da geçiren Süper Ligin tecrübeli savunmacısı ile anlaştı.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü, tecrübeli futbolcu Yalçın Ayhan ile 1 yıllık ön protokol imzaladı.
Kulüpten yapılan açıklamaya göre son olarak Osmanlıspor forması giyen 36 yaşındaki Yalçın Ayhan, Beştepe Tesisleri’ne gelerek kendisini sarı-lacivertli camiaya bağlayan ön protokole imza attı.

Transferiyle ilgili açıklamalarda bulunan Yalçın, Ankaragücü’ne transfer olduğu için mutlu olduğunu dile getirip, şöyle konuştu:
“Profesyonel futbol hayatımda Ankaragücü taraftarına hep imrenmişimdir, artık onlarla birlikteyim ve heyecanlıyım. Geçen sezon yaşanan şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Büyük bir camiaya geldim, bunun bilincindeyim. Tarihi bir kulüp ve muhteşem taraftarımız var. Bu muhteşem taraftarın Süper Lig’de karşısına çıkacağım için mutlu ve huzurluyum. Birçok Süper Lig ekibinden teklif gelmesine rağmen maddiyatı önemsemeden, bu tarihi kulüp önceliğim oldu. Ankaragücü hak ettiği ligdedir ve daha da başarılı olmak için bütün gücümle savaşacağım.” Yalçın, kendisine güvenenleri utandırmayacağının altını çizerek, şunları söyledi:
“Futbol hayatım boyunca seyrederken büyük haz aldığım o muhteşem taraftarların şimdi arkamda olduğunu hissetmek bana ayrı bir motivasyon olacaktır. Burayı seçmemdeki en büyük etken manevi güç olan büyük Ankaragücü taraftarlarıdır. İnşallah onları utandırmayacağım.”

Haberin Devamı

İKİNCİ KAMP DÖNEMİ BAŞLADI

Ankaragücü, yeni sezan hazırlıkları kapsamında ikinci dönem kamp çalışmalarına yine Erzurum’da başladı. 3 günlük iznin ardından yeniden Erzurum’a gelen sarı-lacivertliler, burada kamp yapan diğer takımlarla hazırlık maçları oynayacak. Sakatlığı geçen ümit milli kaleci Altay ile yeni transfer Yalçın da Erzurum kampına katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!