Uyku kaçıran sızıntı

Güncelleme Tarihi:

Uyku kaçıran sızıntı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2018 09:37

Keçiören Basınevleri Mahallesi Selçuklu Caddesi’ndeki 315 numaralı apartman sakinleri, binanın arka kısmında bulunan istinat duvarında yaşanan su sızıntısı nedeniyle tedirginlik yaşıyor.

Haberin Devamı

20 metre yüksekliğindeki duvardaki sızıntı yüzünden aşınan beton altındaki inşaat demirlerinin görünmeye başladığını belirten vatandaşlar, “Uzun süredir devam ediyor ve artık her an yıkılacak korkusuyla uyuyamaz olduk” diye konuştu. Sızıntının önlenmesi için Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’ne (ASKİ) ve Keçiören Belediyesi Yapı Denetim Müdürlüğü’ne başvurdukları, ancak bir çalışma yapılmadığını belirten apartman sakinleri, şikâyetlerini şu şekilde dile getirdi:

BETON PARÇALARI DÜŞMEYE BAŞLADI

“Boru hatlarında kaçak olup olmadığına dair incelemede bulunulması için dilekçe ile başvuruda bulunduk. İstinat duvarından gelen su sızıntısı ile birlikte duvarın demirleri ortaya çıktı. Yıpranma yüzünden beton parçaları düşmeye başladı. Her an üzerimize yıkılacak korkusuyla gece uyuyamaz hale geldik. Yetkililer, duvar başımıza yıkılınca mı müdahale edecek?”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!