Ustalara onur ödülü

Güncelleme Tarihi:

Ustalara onur ödülü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2019 14:26

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Mezunları Vakfı (İLEV), bu yıl 18’incisini Gazeteciler Cemiyeti’nin katkılarıyla düzenlediği ‘Meslekte 50. Yıl Onur Günü’de, usta isimleri ödüllendirdi.

Haberin Devamı

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin (İLEF) Mahmut Tali Öngören Sinema Salonu’nda düzenlenen törende, medya ve iletişim dünyasının usta isimlerine ‘Meslekte 50. Yıl Onur Günü Ödülleri’, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Basın Yayın Yüksek Okulu 1969 yılı mezunlarına ‘69 Mezunları 50. Yıl Ödülleri’, fakültenin çeşitli atölyelerinde çalışan öğrencilere ise ‘Öğrenci Emek Ödülleri’ verildi. Törene; Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Savaş Kıratlı, İLEF Dekanı Prof. Dr. Abdülrezzak Altun, İLEV Başkanı Ali İnandım, Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Onur Kurulu Üyesi Ahmet Abakay ile İLEF’te görevli akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

USTA-ÇIRAK İLİŞKİSİ

İLEF Dekanı Altun, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin inişli çıkışlı dönemleri olduğunu ancak her zaman küllerinden doğmayı başarabildiğini söyledi. İLEV Başkanı Ali İnandım ise bu törenin, usta-çırak ilişkisinin önemine vurgu yaptığını, ustasız çıraklığın sürdürülebilir olmayacağını dile getirdi. Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Savaş Kıratlı da, ustaların geçmiş yıllardaki deneyimlerinin genç nesillere aktarılmasının bugün daha da önem taşıdığını anlattı. İLEF’in iletişim, fotoğraf, sinema, radyo gibi atölyelerinde çalışan öğrencilere, öğretmenleri tarafından ‘Emek Ödülleri’ verildi. İlefAnkara’nın düzenlediği öykü yarışmasında dereceye giren öğrencilere de ödülleri takdim edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!