Uslanmadılar devam ettiler

Güncelleme Tarihi:

Uslanmadılar devam ettiler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2019 14:09

Ankara'da daha önce ‘masaj salonu’ adı altında fuhuş yaptırıldığı tespit edilen ve operasyon düzenlenen iş yerine ikinci kez düzenlenen baskında 7 kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Birlik Mahallesi Şehit Sadik Erişen Sokak'taki bir iş yerine düzenlenen operasyonda, ‘masaj salonu’ adı altında fuhuş yaptırıldığını belirleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, aynı adrese kontrol amaçlı gitti. Aynı iş yerinde fuhuş yaptırıldığını tespit eden ekipler salona baskın düzenledi. İçerisinde duşakabin ve masaj sedyesi bulunan 5 odada arama yapan polis, Bünyamin K., Menekşe U., Leyla K., Hüda Polat G., Mehmet Ç., Murat Y. ve Furkan K.’yi gözaltına aldı.

5 KİŞİ SERBEST

Aramada üzerinde ‘vücut bakım odası’ yazan bir odanın kapısının kilitli olduğunu gören ekipler kapıyı çaldı. Bir süre sonra içeriden çıkan Leyla K. ile Mehmet Ç.'nin kıyafetlerini giymeye çalıştığı görüldü. Mehmet Ç., söz konusu mekana fuhuş amaçlı geldiğini söyledi. Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen şüphelilerden 5'i ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken, Bünyamin K. ve Menekşe U. ‘fuhşa aracılık ve yer temini’ suçundan adliyeye sevk edileceği öğrenildi. AA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!