Umar ısrarı

Güncelleme Tarihi:

Umar ısrarı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2018 15:15

Trabzonspor, Osmanlıspor’un Nijeryalı hücum oyuncusunu kadrosuna katmayı planlıyor. 

Haberin Devamı

Osmanlıspor, gelecek sezon Spor Toto Birinci Futbol Ligi’nde mücadele etmeye hazırlanırken, Başkent temsilcisinin Nijeryalı oyuncusu Aminu Umar’ın, kulüpten ayrılmak istediğini yönetime ilettiği iddia edildi. Umar’ın, yöneticilerine; “3.5 yıldır bu takımın formasını giyiyorum. Şimdi sizden anlayış bekliyorum. Gitmem konusunda bana kolaylık sağlamanızı istiyorum” dediği ileri sürüldü.
Umar için devrede olan Trabzonspor kurmaylarının, kulübü ile sözleşmesi devam eden oyuncuyu, kiralık olarak kadroya katmak için yoğun mesai harcadığı öğrenildi. Kanatlarda ve hücumda oynayabilen 23 yaşındaki futbolcu, geçen sezon 34 maçta forma giyerken, 6 gol ve 8 asistlik bir performans sergiledi.

3 MİLYON DOLAR

Umar ile ilgili yönetimden önemli bir açıklama gelirken, bordo-mavili ekibin Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, sosyal medya hesabından Aminu’yu istediklerini belirtti. Hacısalihoğlu, “Umar’ı bırakın bonservissiz almayı, 3 milyon dolara verseler dahi almaya razıyız. Keşke alabilsek” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Osmanlıspor’un, genç oyuncuyu satın alma opsiyonuyla Trabzonspor’a vermeme konusunda ısrarcı olduğu, bordo-mavili kulübün futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak için temaslarını sürdürdüğü öğrenildi.
Trabzonspor’un ayrıca, Gençlerbirliği’nin file bekçisi Johannes Hopf için de girişimde bulunduğu belirtildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!