Üç ilçede silahlar patladı

Güncelleme Tarihi:

Üç ilçede silahlar patladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2019 17:59

Ankara’da önceki gece Altındağ, Çankaya ve Keçiören ilçelerinde silah sesleri yükseldi.

Haberin Devamı

* Altındağ’daki olay, saat 03.00 sıralarında Çankırı Caddesi’nde meydana geldi. Bir otelin sahibiyle tartışan şahıs, bir süre sonra arkadaşıyla geri döndü. İşletmenin önünde bekleyen vatandaşlara “Çekilin” diye bağıran şahıs, pompalı tüfekle otele rastgele ateş açtı. Silahtan çıkan saçmalar, otelin kapısına, camlarına ve duvarlarına isabet etti. Olayda şans eseri yaralanan olmazken, saldırgan, arkadaşıyla birlikte kaçtı.

Üç ilçede silahlar patladı


* Çankaya’daki olay, saat 23.00 sıralarında Keklik Pınarı Mahallesi 896/2. Sokak’ta meydana geldi. Efekan G. ile iki arkadaşı arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada Efekan G., tabancayla vuruldu. Silah seslerini duyan mahalleli, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekipleri, yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı Efekan G.’yi hastaneye kaldırdı. Saldırganlar, olay yerinden kaçtı.

Üç ilçede silahlar patladı


* Keçiören’deki olay, saat 22.00 sıralarında Bağlarbaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Fındıklı Sokak’ta karşılaşan iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taraflardan biri silahını çıkartıp rastgele ateş açtı. Halil İbrahim G. ile Burak A. vurularak yaralandı. Burak A.’nın ağır yaralı olduğu öğrenilirken, polis, bir kişiyi olayda kullanılan silahla birlikte gözaltına aldı.

Üç ilçede silahlar patladı


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!