U23 Grekoromen Güreş Milli Takımı, dünya şampiyonasına hazır

Güncelleme Tarihi:

U23 Grekoromen Güreş Milli Takımı, dünya şampiyonasına hazır
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2018 11:32

U23 Grekoromen Güreş Milli Takımı, dünya şampiyonasına hazır

Haberin Devamı

Ercan ATA / Ankara,(DHA) - 

U23 Dünya Güreş Şampiyonası, 12-18 Kasım tarihleri arasında Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenecek. Şampiyonanın hazırlıklarını sonlandıran millilerde hedef ilk üç arasında yer almak. 
Yarın şampiyonanın yapılacağı Romanya'ya gidecek olan U23 Grekoromen Güreş Milli Takımı'nda teknik direktör Salih Bora, "Hedefimiz dünya şampiyonasında ilk üçe girerek takım halinde kupa kaldırmak" dedi.
Geçen yıl Polonya'da düzenlenen U23 Dünya Güreş Şmmpiyonasında 2 altın ve 2  bronz madalya kazandıklarını hatırlatan Salih Bora, "Avrupa Güreş Şampiyonası'nda ise 1 altın, 3 gümüş ve 3 bronz olmak üzere toplam 7 madalya kazanmıştık. Takım sıralamasında Rusya'nın ardından ikinci olmuştuk. Dünya şampiyonası için oldukça yoğun bir antrenman dönemini geride bıraktık. Şu anda takım olarak hazırız. Hedefimiz dünya şampiyonasında da ilk üçe girerek takım halinde kupa kaldırmak" diye konuştu.
Kadroda çok yetenekli sporcuların yer aldığının altını çizen Bora, " U23 takımına büyük önem veriyoruz. Şu an kadromuzda dünya şampiyonu olacak çok yetenekli isimlerimiz var. Bizim amacımız U23 takımından A takıma yetenekli isimleri kazandırıp olimpiyat şampiyonları çıkartmak" şeklinde konuştu. 
U23 Dünya Güreş Şampiyonası Greko-Romen stilde Türkiye'yi temsil edecek sporcular şu şekilde: 

55kg Doğuş Ayazcı
60kg Kerem Kamal
63kg Onur Atalay
67kg Murat Fırat
72kg Cengiz Arslan
77kg Fatih Cengiz
82kg Burhan Akbudak
87kg Ali Cengiz.
97kg Süleyman Erbay
130kg Osman Yıldırım

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!