Tuna: Rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz

Güncelleme Tarihi:

Tuna: Rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2018 10:15

Büyükşehir Belediyesi, Kepekli, Akköprü ve Samsun Yolu Türk Telekom U dönüşü kavşaklarının alt geçitlerini asfaltlayarak bugün itibarıyla trafiğe açtı.

Haberin Devamı

Alt yapı çalışmaları tamamlanan Akay Alt Geçidi de trafiğe açıldı. Başkan Mustafa Tuna, “Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı da özür diliyoruz” dedi. Ankara Büyükşehir Belediyesi, köprülü kavşak çalışması yapımına başladığı Konya Yolu Kepekli, Akköprü ve Samsun Yolu Türk Telekom U dönüşü kavşaklarındaki alt geçitleri asfaltlayarak trafiğe açtı. Akay Alt Geçidi’ndeki alt yapı çalışması da dün itibarıyla sona erdi. Köprülü kavşak çalışmaları ve Akay Alt Geçidi’ndeki altyapı çalışması ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Tuna, alt geçidi açılan Türk Telekom Kavşağı’nın üst kısmının da bir kaç gün içinde tamamlanacağını söyledi.

SIKIŞIKLIĞI ÖNLEMİŞ OLACAĞIZ

Başkan Tuna, Akköprü’nün üst kısmındaki ilave şeritlerin devam ettiğini de belirtti. Tuna şöyle konuştu: “İnşallah okulların açılmasıyla birlikte şehrimizde tüm trafiği rahatlatacak çalışmalarımız nihayete ermiş olacak. İlk gün, ilk hafta yaşanabilecek trafik sıkışıklıklarını önlemiş olacağız. Sonuna geldik. Vatandaşlarımızın özellikle desteklerine de çok teşekkür ediyorum. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı da özür diliyoruz. İnşallah bundan sonraki çalışmalarımızı da hızlı bir şekilde vatandaşlarımızın da destekleriyle neticelendireceğiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!