TSYD’den bakana ziyaret

Güncelleme Tarihi:

TSYD’den bakana ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2018 16:02

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi’nin yeni yönetimiyle bir araya geldi.

Haberin Devamı

TBMM’de gerçekleşen kabulde, TSYD Ankara Şubesi Başkanı Alper Bakırcıgil ile yönetim kurulu üyeleri, Nihat Uçar, Hüseyin Doğru, Metiner Erdem ve İbrahim Ateşoğlu yer aldı.
Bakan Bak, bağımlılıkla mücadelede TSYD’ye de görev düştüğünü belirterek, şunları söyledi:
“Antalya’daki seminerde de dile getirdim. Bu sadece bakanlık olarak bizim yapabileceğimiz, üstlenebileceğimiz bir konu değil. Mutlaka herkesin bu konuda duyarlı olması, söz söylemesi lazım. Sokaklar, uyuşturucu çeteleri ve terör örgütlerine bırakılamaz. Terör örgütleri, gençleri uyuşturucuya alıştırarak, onları kendilerine militan olarak kullanıyor. Bu metotla gençleri kendilerinin kölesi haline getiriyor. Toplumun genleriyle, huzuruyla, asayişiyle oynuyor. Bu konuda duyarlı olmalıyız. Konuyla ilgili, bağımlılıkla mücadele kurulu oluşturuldu” ifadelerini kullandı.
TSYD Ankara Şube Başkanı Alper Bakırcıgil ise dernek ile bakanlık arasındaki işbirliğini daha yukarıya taşıyıp, ortak projelerde yer almak istediklerini dile getirdi.

BAKMADAN GEÇME!