Trafik canavarı koparıp aldı

Güncelleme Tarihi:

Trafik canavarı koparıp aldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2019 14:42

Turan Güneş Bulvarı’nda yaya geçidinden geçerken Dilan Çepik, cip çarpması sonucu hayatını kaybetti. Talihsiz kadının babası Eyyüp Sabri Çepik, ““20-25 yaşına getiriyoruz, bir trafik canavarı 5 saniyede bizden koparıp alıyor” dedi.

Haberin Devamı

Atılım Üniversitesi Psikoloji bölümünden geçen yıl mezun olan 26 yaşındaki Dilan Çepik, önceki gün Turan Güneş Bulvarı üzerindeki yaya geçidinden karşıya geçerken feci şekilde can verdi. Edinilen bilgiye göre, yolun karşısına geçmek için yaya geçidine gelen Dilan Çepik’e sağ ve orta şeritte ilerleyen araçlar durup yol verdi. Bu sırada geçişini tamamlamak üzere olan Çepik’e, sol şeritten hızla gelen E.Y. idaresindeki 06 Y 9281 plakalı cip çaptı. Kazanın etkisiyle havalanıp asfalt zemine düşen Çepik’i gören vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Dilan Çepik’in hayatını kaybettiğini belirledi. TOBB Üniversitesi’nde 3’üncü sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen sürücü E.Y. tutuklanırken, yaşamını yitiren Çepik, memleketi Şanlıurfa’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haberin Devamı

Trafik canavarı koparıp aldı

KEŞKE KURALA UYSALAR

Çepik’in babası Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi avukat Eyyüp Sabri Çepik, büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek, sürücülerin yaya geçitlerinde yayalara öncelik vermesini istedi. Çepik şunları söyledi:
“20-25 yaşına getiriyoruz, bir trafik canavarı 5 saniyede bizden koparıp alıyor. Başka söylenecek bir şey yok. Kaza yaya geçidinde meydana geliyor. Kızım dikkatli bir şekilde karşıya geçmeye çalışırken 2 araç yol veriyor ancak sol şeritten gelen diğer araç çarpıyor. Sürücüler, trafikte yayaların öncelikli olduğuna ilişkin kurala uymuyorlar ama keşke uysalar.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!