Tiryaki ve Yaşar bir arada

Güncelleme Tarihi:

Tiryaki ve Yaşar bir arada
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2019 15:02

AK Parti’den Yenimahalle Belediye Başkan Adayı gösterilen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, CHP’nin üçüncü kez Yenimahalle Belediye Başkan Adayı olan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti.

Haberin Devamı

Seçim yarışının olgunluk ve demokrasi havası içerisinde geçmesini temenni eden Başkan Yaşar, “İnşallah bu seçimlerde de başkan adayları Yenimahalle ismini lekelemeden fikrini, zikrini özgürce ortaya koyacak. Elbette eleştiriler, farklı görüş ve düşünceler olacak ama bu seçimleri de demokratik adap çerçevesinde götürürsek Yenimahalle kazanır. Benim yaşamımda kavga, kalp kırma yok. Olgun, dostluk ve barış içinde bir seçim dönemi diliyorum” dedi.

AĞABEY KARDEŞ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Ankara’daki belediye başkanı arkadaşlarımızın içinde en samimi olduğum Fethi Ağabey’dir” diyen Başkan Tiryaki de, “Temennilerimiz ortak. Seviyeli, demokratik bir yarış olacağına, nezaket kurallarının sonuna kadar gözetileceğine inanıyorum. Bu konuda elimden geleni sonuna kadar yapacağım. Sonuç ne olursa olsun biz ağabey, kardeş olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!