Tehlikeli zıtlaşma

Güncelleme Tarihi:

Tehlikeli zıtlaşma
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2019 16:31

Ankaragücü’nde, yönetim ile taraftar arasındaki çatlak, her geçen gün biraz daha büyüyor. Geride kalan sezonun son iç saha maçında başlayan, genel kurul sürecinde tırmanan gerilim, 4-0 kaybedilen Malatyaspor maçında tavan yaptı. Sarı-lacivertli taraftarlar, kulüpteki gelişmelerden duydukları rahatsızlığı resmi makamlara duyurma kararı aldı.

Haberin Devamı

Süper Lig'in üç haftasını 5 puanla geçen ancak 4. haftada sahasında BtcTurk Yeni Malatyaspor’a 4-0 kaybeden Ankaragücü’nde taşlar yerinnen oynamaya başladı. Zorlu müsabaka başlamadan önce yönetimi istifaya davet eden ve bunu 90 dakika boyunca sürdüren sarı-lacivertli taraftarlar, kulüpteki gelişmelerden duydukları rahatsızlığı resmi makamlara duyurma kararı aldı. Bu yönde bir şikayet dilekçesi oluşturulduğu ve ilgili yerlere ulaştırılacağı bilgisi paylaşıldı.
Geride kalan sezon iç sahada son oynanan maç olan Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında başlayan, genel kurul sürecinde tırmanan gerilim, 4-0 kaybedilen Malatyaspor maçında tavan yaptı. Maçtan sonra Kulüp Başkanı Mehmet Yiğiner’in, bundan sonraki süreçte maç bilet fiyatlarına yeniden bir düzenleme getirecekleri yönündeki çıkışı, sürecin bundan sonrasında daha tartışılır bir şekilde yürüyeceğini gösteriyor.

Haberin Devamı

ATILAN ADIMLAR SONUÇ VERMEDİ

Ankaragücü yönetimi, taraftar ile arasındaki buzları eritme adına attığı adımlarda şu ana kadar sonuç alamamış gibi görünüyor. Yönetim, önce, sezon başında belirlediği kombine kart ücretlerinde indirime gitmiş, ardından da iç sahada oynanacak maçlarda uygulanacak bilet fiyatlarını düşürmüştü. Tüm bu yaklaşımlara rağmen, taraftarlar yönetime olan tepkilerini hem sosyal medyada hem de statlarda göstermeye devam ediyor.

DİYADİN ŞANSSIZLIĞI KIRAMADI

Ankaragücü’nün yeni Teknik Direktörü Metin Diyadin, takımının başında çıktığı ilk maçta kendisine ait olan bir şanssızlığı kıramadı. 6 sezon sonra yeniden bir Süper Lig takımının başında grev yapan Diyadin, yine yenilgi ile başladı. Diyadin, Gençlerbirliği’nde geçici olara görev yaptığı dönemin yanı sıra; Orduspor, Kasımpaşa ve Gençlerbirliği’ni çalıştırırken yönettiği ilk maçlarında takımları kaybetmişti. Ankaragücü ile çıktığı ilk sınavında da takımı, BtcTurk Yeni Malatyaspor’a 4-0 mağlup oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!