Sırtında çuvalla kaçmaya çalıştı

Güncelleme Tarihi:

Sırtında çuvalla kaçmaya çalıştı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2019 13:51

Altındağ’da, tombala çekilişiyle yasa dışı bahis oynandığı iddiasıyla bir iş yerine düzenlenen operasyonda 46 kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Ankara polisi, Siteler Sırma Sokak'ta mobilya imalat ve satışı yapan iş yerlerinin bulunduğu 3 katlı bir binada kumar oynatıldığını tespit etti. Önceki gece yarısı söz konusu adrese operasyon düzenlendi. Sırtında taşıdığı çuvalla “Polis baskın yaptı, kaçın” diye bağırarak kaçmaya çalışan Emircan Ç. yakalandı. Şahsın taşıdığı çuvalı açan ekipler, içinde tombala makinesi ile çok sayıda oyun kartı ve pulu ele geçirdi.

ÇAY OCAĞI DA KURMUŞLAR

Bir çay ocağı ile çok sayıda masa ve sandalyenin bulunduğu, Fatih Y.'nin işlettiği ruhsatsız mekânda kumar oynadıkları tespit edilen 40 kişi ile yer temin ederek kumar oynattıkları iddia edilen 6 kişi gözaltına alındı. Söz konusu kişiler hakkında adli ve idari işlem yapılırken, kumar oynayanlar arasında bulunan Vural B.'nin başkasına ait banka kartının izinsiz kullanılması suretiyle yarar sağlama suçundan arandığı ortaya çıktı. Vural B. de gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Sırtında çuvalla kaçmaya çalıştı

Emircan Ç.’nin elindeki çuvalın içinden tombala makinesi, oyun kartı ve pulu çıktı.

BAKMADAN GEÇME!