Savunma güçleniyor

Güncelleme Tarihi:

Savunma güçleniyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2018 10:09

Ankaragücü, defans hattına tecrübeli bir ismi daha transfer etti. Kaleye, Gençlerbirliği’nden Johonnes Hopf’u alan, Osmanlıspor’dan Yalçın Ayhan ile anlaşan sarı-lacivertliler, aynı takımdan Portekizli sol bek Tiago Pinto ile de 3 yıllık ön protokol yaptı.

Haberin Devamı

Süper Ligin Başkent temsilcisi Ankaragücü, transfer yasağını henüz kaldıramasa da oyuncularla ön anlaşma yapmayı sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, son olarak, Osmanlıspor’un Portekizli sol beki Tiago Pinto ile 3 yıllık ön protokol yaptı. Osmanlıspor’un Bolu’daki kampında mor-sarılı ekibin yönetimi ile görüşüp, sözleşmesini karşılıklı anlaşma yolu ile sonlandıran Pinto için Ankaragücü’nün herhangi bir bonservis bedeli ödemeyeceği belirtildi. Ankaragücü ile ön protokol yapan 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu, daha sonra sarı-lacivertli ekibin Erzurum kampına katıldı.

TRANSFER DEVAM EDECEK

Kulüp Başkanı Mehmet Yiğiner ile görüştükten sonra, kendisini sarı-lacivertli ekibe bağlayan ön sözleşmeye imza atan Pinto, “Ankaragücü’nün bu şehir için ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Burada olmaktan dolayı son derece mutluyum” dedi.
Süper ligde başarılı olacaklarına inandığını belirten Tiago Pinto, “Taraftarlarımızın takımını sahiplenişi muhteşem. Onların karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Tiago Pinto transferi ile kadroyu daha da güçlendirdiklerini ifade eden Başkan Mehmet Yiğiner ise “Pinto kendisini ispat etmiş başarılı bir futbolcu. Camiamıza hayırlı olsun. Hocamızın raporu doğrultusunda ihtiyaç duyulan bölgelere transferler devam edecek” diye konuştu.
Ankaragücü, transfer çalışmaları kapsamında bugüne kadar 6 oyuncu ile ön protokol yaptı. Sarı-lacivertliler, Demir Grup Sivasspor’dan Bifouma, Bursaspor’dan Faty, Manisaspor’dan Alper Önal, Gençlerbirliği’nden Johannes Hopf, Osmanlıspor’dan Yalçın Ayhan ve son olarak da Tiago Pinto ile anlaştı.

BAKAN İLE GÖRÜŞME OLACAK

Ankaragücü yönetimi, yeni sezonda iç saha maçlarını Ankara’da oynama ısrarını sürdürürken, Başkan Mehmet Yiğiner’in hafta içinde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile bir araya gelip görüşeceği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!