Sarı izli yola tuzak

Güncelleme Tarihi:

Sarı izli yola tuzak
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2019 14:59

Okurumuz Ege Özen, görme engelli vatandaşlar için kaldırımlara yerleştirilen sarı izli yollara dikkat çekti. Özen, “Samsun Yolu Akköprü altındaki yaya yolundaki sarı iz yolların hali bu. Tam da izli yolun üzerine konan bu beton kapak, görme engelli vatandaşlar için kazaya davetiye çıkarıyor. Resmen tuzak kurulmuş” diyor.

Haberin Devamı

Sarı izli yolların üzerindeki ve çevresindeki risklerle ilgili bir diğer ileti de Kardelen Mahallesi’nden geldi. Okurumuz, “2209. Cadde’nin başı ile Başkent Bulvarı’nın sonu olan yerde İpekyuvam Sitesi önündeki sarı izli yolun hemen yanı başındaki Türk Telekom’a ait hattın kapağı bir tümsek olarak duruyor. İki engelli vatandaş yan yana ilerlerken birinin takılarak kaza yaşaması kaçınılmaz bir durum. Yetkililerin bir an önce buraya el atması gerekiyor. Engelli vatandaşlar için burası tuzak” ifadesini kullandı. 

Sarı izli yola tuzak

HASTALAR VE YAŞLILAR KARŞIYA GEÇEMİYOR

“Batıkent Turgut Özal Mahallesi 1940. Cadde’de, tam büfenin olduğu yere, çok acil kasis yapılması gerekiyor. Hastalar ve yaşlılar üç şeritli yolda karşıdan karşıya geçemiyor.”

Haberin Devamı

Sarı izli yola tuzak

EYMİR GÖLÜ'NDE TEMİZLİK YETERSİZ

Okurumuz Metin Sakarya, Eymir Gölü’nde çevre kirliliğinin olduğunu söylüyor. Plastik şişelerin fotoğrafını çekerek gönderen Sakarya, “Eymir Gölü’nde temizlik yetersiz kalıyor. Bunun yanı sıra pisletenlere ceza uygulanması da şart olmalı” önerisinde bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!