Reyting zirvesine Hacettepe damgası

Güncelleme Tarihi:

Reyting zirvesine Hacettepe damgası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2019 14:11

Yaz aylarının sevilen iki dizisi ‘Her Yerde Sen’ ve ‘Afili Aşk’, yayınlandıkları günlerde reyting sıralamasında zirvede yer alıyor.

Haberin Devamı

İki dizinin başrol oyuncuları Aybüke Pusat ve Burcu Özberk’in ortak özelliği ise Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarlı olmaları. Pusat ve Özberk, güzellikleri kadar başarılı oyunculuklarıyla da dikkat çekiyor. Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Afili Aşk dizisinde ‘Ayşe’ karakteriyle ekrana gelen Burcu Özberk, ‘Kerem’ karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul’la birlikte başrolü paylaşıyor. Dizide İstanbul’un eski tekstilci ailelerinden Yiğiter ailesinin yakışıklı üyesi Kerem ile aynı fabrikada işçi olarak çalışan Ayşe’nin aşkı konu ediliyor. Son bölümü 31 Temmuz akşamı yayınlanan dizi, reytinglerde üç kategoride en çok izlenen yapım oldu. Dizi ayrıca sosyal medyada da zirveye oturdu. Yayınlandığı gün AşkOlsun hashtag’i ile TT’de 1’inci sıraya yükselen dizi, 11 saat TT’de kaldı.

Reyting zirvesine Hacettepe damgası


AYNI EVDE KALMA ZORUNLULUĞU


Aybüke Pusat’ın Furkan Andıç ile başrolü paylaştığı ‘Her Yerde Sen’ ise Fox TV ekranlarında yayınlanıyor. Dizinin son bölümü Totalde ve AB’de ilk 10 program arasında zirveye yerleşti. Dizide aynı evde hak iddia eden ve keçi gibi inatçı olan Demir ile Selin’in birlikte yaşamak zorunda kalması ve gelişen olaylar anlatılıyor. Her iki dizinin başrol oyuncuları Burcu Özberk ve Aybüke Pusat, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarlı. Özberk, Tiyatro Bölümü mezunu; Pusat ise Bale Bölümü mezunu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!