Rakip çetin ceviz

Güncelleme Tarihi:

Rakip çetin ceviz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2018 10:01

A.Gücü, ligin 15. haftasında mücadele edeceği Sivasspor’a karşı ilginç bir istatistiğe sahip.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler, Süper Lig kulvarında oynadığı maçlarda, Yiğidolara karşı hiç galip gelemedi. İkinci Lig buluşmalarında ise hiç kaybetmedi. Süper Ligde son 4 maçında 3 yenilgi alıp bir kez berabere kalan ve bunu sonucunda 5 basamak birden gerileyen Ankaragücü, 15. haftada, Süper Ligde şansının bir türlü tutmadığı bir rakiple karşılaşacak.
Sarı-lacivertliler, Sivas deplasmanında, Süper Lig tarihinde hiç kazanamadıkları bir rakip olan Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Başkent ekibi, Sivasspor, Süper Lige çıktığından bu yana rakibiyle 14 maç oynadı. Ankaragücü, bu maçlarda hiç galip gelemedi. Oynanan 14 maçın, 5’i berabere biterken, 9 müsabakayı Sivasspor kazandı. Bu maçlarda, Ankaragücü 15 gol atarken, kalesinde 32 gol gördü.

ALT LİGDE İBRE A.GÜCÜ’NDEN YANA

2 takım, İkinci Futbol Ligi’nde 6 maça çıktı. Bu maçlarda, Ankaragücü’nün rakibine karşı üstünlüğü var. Sarı-lacivertliler, bu kulvarda hiç maç kaybetmedi. 6 maçın 4’ünü Başkent ekibi kazanırken, 2 maçta berabere bitti. Ankaragücü 12 gol atarken, kalesinde sadece 1 gol gördü. Genel toplamda, Ankaragücü ve Sivasspor, lig tarihinde 20 maç oynadı. Bu maçlarda galibiyetlerde 9-4 Sivasspor üstünlüğü var. 7 maç berabere bitti. Ankaragücü 27 gol atarken, rakip 33 kez gol sevinci yaşadı.
Başkent ekibinde bu maç öncesinde, sakatlıkları geçen Erdem ve Bifouma da takımla çalışmalara başladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!