Puanları yitirdik iddiamız bizimle

Güncelleme Tarihi:

Puanları yitirdik iddiamız bizimle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2019 15:23

Kendi evlerinde Altınordu karşısında aldıkları 2-0’lık yenilgi ile hedeften sapmadıklarını belirten Teknik Direktör Erkan Sözeri, “ “Taraftarın sabırlı olmasını bekliyorum. Transfer diye bağırılırsa takım moral kaybeder” diye konuştu.

Haberin Devamı

Spor Toto Birinci Ligin ilk yarısını lider bitiren Gençlerbirliği’nin ikinci devreye başlangıcı hayal kırıklığı oldu. Kırmızı-siyahlılar, deplasmandaki Hatayspor yenilgisinin ardından, kendi evinde Altınordu’ya da 2-0 yenildi ve yarışta ağır bir darbe aldı. 
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Erkan Sözeri, maçtan sonra yaptığı değerlendirmede, “Bu takım şampiyon olacak. Bunu yazın bir yere” diyerek iddialı konuştu.

DİREKTEN DÖNEN TOP KIRILMA ANIYDI

Tecrübeli teknik adam, maçın hakemlerinin çok iyi maç yönettiklerini dile getirip, şöyle konuştu:
“Genç hakemlerimizi tebrik ediyorum. Altınordu takımını da tebrik ediyorum. Maç sonuna kadar oyun disiplininden kopmadılar ve kazandılar. Altınordu takımının bir oyun standardı var ve bizi bunu biliyorduk. Baskımızı iyi yaptık aslında. 80. dakikada yediğimiz gol mağlup olmamıza neden oldu. Bize gelirsek; oyunu kenarlara taşımaya çalıştık. Kontrol bizdeydi. Nadir’in ilk yarıda direkten dönen topu bence kırılma noktasıydı. Ancak oyuncularımın, istek ve arzusundan son derece mutluyum. Geçen hafta oynanan oyundan hiç memnun değildim.”

Haberin Devamı

KİMSE BİZDEN TRANSFER BEKLEMESİN

“Taraftarımıza gelirsek, onlardan sabırlı olmasını bekliyorum. Taraftar, transfer diye bağırırsa takım moral kaybeder. Bu oyuncular, 41 puanı aldı. Futbolda her şey var. Zaman zaman böyle skorlar olacak. Takımım kazanmak için her şeyi yaptı. Kimse transfer beklemesin. Biz dik duracağız, taraftarımız da dik durarak takımımızın yanında olmalı. Buradan duyuruyorum, bu takım şampiyon olacak. Bunu yazın bir yere. Ligin ikinci yarısındaki maçlar zor olur. Oyuncularım da soyunma odasında ağlamaklı. Biz bir söz verdik, bu takımı şampiyon yapacağız. Avantajlarımız vardı onları biraz kaybetmeye başladık. Sezon sonunda inşallah Gençlerbirliği takımı şampiyonluğu kazanacak.”

ŞENGEL YOĞUN BAKIMDA

Gençlerbirliği’nin eski başkanlarından, Hasan Şengel yoğun bakıma alındı. Kırmızı-siyahlı kulübünün divan kurulu başkanlığını da sürdüren Şengel, rahatsızlanarak Hacettepe Hastanesi’ne giderken, mide kanaması teşhisiyle yoğun bakım servisine yatırıldı. Tedavisine devam edilen 1931 doğumlu Şengel’e kan takviyesi yapıldığı öğrenildi. Hasan Şengel, 1976-1977 yılları arasında kırmızı siyahlı kulübün başkanlığını üstlenmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!