Pide fiyatlarına zam yapılmadı

Güncelleme Tarihi:

Pide fiyatlarına zam yapılmadı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2018 15:58

ATO Başkanı Gürsel Baran, “Bu Ramazan ayında vatandaşlarımızın uygun fiyatla Ramazan pidesi yiyebilmesi için pide fiyatlarına zam yapılmadı” dedi.

Haberin Devamı

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, “Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 275 gramlık Ramazan pidesinin fiyatı 2 lira, 500 gramlık yumurtalı susamlı pidenin fiyatı da 4 lira olarak belirlendi” dedi. ATO Ekmek ve Unlu Mamuller Meslek Komitesi üyeleriyle dün ATO Congresium’da basın toplantısı düzenleyen Baran şunları söyledi: “Ramazan pidesi fiyatlarına ilişkin ATO Ekmek ve Unlu Mamuller Meslek Komitesi istişareler gerçekleştirdi. Çalışmalarımız sonucu bu Ramazan ayında vatandaşlarımızın uygun fiyatla Ramazan pidesi yiyebilmesi için pide fiyatlarına zam yapılmadı. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 275 gramlık ramazan pidesinin fiyatı 2 lira, 500 gramlık yumurtalı susamlı pidenin fiyatı da 4 lira olarak belirlendi.

YÜKSEK FİYAT ALGISI OLUŞTU

Fırıncılar hakkında ‘yüksek fiyatlı ürün satıyor’ algısı oluştu. Söz konusu pide fiyatlarının hem fırınları denetlemekle görevli belediyeler ve yetkili kurumlar tarafından bilinmesi hem de vatandaşların fiyat konusunda bilinçli bir şekilde alışveriş yapmaları için bilgilendirme yapıyoruz. Ramazan ayında sofraların bereketine fırıncılarımız da Ramazan pidesi fiyatlarına zam yapmadan katılmış oldu, onların da bereketi çok olsun. AA

Haberin Devamı

HÂLDE FİYATLAR AYNI

Baran sabah hâl tüccarını da ziyaret ettiklerinin altını çizerek, Ankara Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Gündüz'ün Ramazan boyunca sebze ve meyve fiyatlarına zam yapılmayacağının sözünü verdiğini aktardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!