Osmanlı hız kesmedi

Güncelleme Tarihi:

Osmanlı hız kesmedi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2018 10:11

Mor-sarılar, Adanaspor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle yenip, devreyi galibiyetle kapatırken, tırmanışını sürdürdü: 3-1.

Haberin Devamı

Spor Toto Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Osmanlıspor, ilk devrenin son hafta maçında, Adanaspor’u 3-1 yendi. Mor-sarılar, Yenikent Osmanlı Stadı zeminindeki bakım nedeniyle, üçüncü kez bir iç saha maçını Bolu’da oynamak zorunda kaldı. Teknik Direktörlüğe Osman Özköylü’nün gelmesinin ardından çıktığı 5 karşılaşmada; 4 galibiyet ve bir beraberlik alarak 13 puan toplayan ve play-off potasının içine giren Osmanlıspor, ligde inişli çıkışlı grafik çizen ve alt gruptan uzaklaşmak isteyen rakibi karşısında, ilk yarıda fazla etkili olamadı. İki takımın çabaları gol getirmeyince, devre 0-0 sona erdi.

GOLLER SON BÖLÜMDE GELDİ

İkinci yarıda daha hırslı ve güvenli oynayan Osmanlıspor, 67. dakikada Eric Ayuk’un attığı golle, 1-0 öne geçti. Adanaspor’un beraberlik için fırsat kolladığı anlarda, Osmanlıspor, 88. dakikada Magaye Guaye ile farkı ikiye çıkardı. 90. dakikada Eren, farkı bire indirirken, bir dakika sonra Sinan maçın skorunu 3-1 olarak belirleyen golü attı.
Mor-sarılar, bu galibiyetin ardından puanını 29’a çıkardı. Adanaspor 19 puanda kaldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!