Osmanlı çıkış arıyor

Güncelleme Tarihi:

Osmanlı çıkış arıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2018 13:36

Süper Ligin ikinci yarısında henüz galibiyet alamayan mor-sarılar, hem buna, hem de rakibiyle olan, ikili rekabette deplasmanda kazanamama serisine son vermeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında bugün deplasmanda, Kasımpaşa ile karşılaşacak. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda saat 13.30’da baylayacak mücadeleyi, FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.
Başkent ekibinin son antrenmanına Avdija Vrsajevic ve Serdar Gürler tedbir amaçlı katılmazken, Numan Çürüksu ve Özer Hurmacı takımdan ayrı bireysel idman yaptı. İki takım arasında, sezonun ilk yarısında Başkent’te oynanan müsabakayı Osmanlıspor 3-0 kazanmıştı.
Mor-sarılar, ligin ikinci yarısında şu ana kadar çıktığı 6 maçta; 3 yenilgi, 3 beraberlik alırken, henüz galip gelemedi. Mor-sarılar. ayrıca, bu sezon deplasmanda hiç maç kazanamadı.

REKABETTE KASIMPAŞA ÜSTÜN

İki takım, Süper Lig’de 7, toplamda 12 kek karşı karşıya geldi. Lig maçlarında 4-2, genelde ise 8-3 Kasımpaşa’nın üstünlüğü bulunuyor.
İki takım arasında, Süper Lig’de oynanan son 5 maçta Osmanlıspor bir kez kazanabildi. Başkent ekibinin tek galibiyeti, bu sezonun ilk yarısındaki maçta geldi.
Kasımpaşa, Süper Lig’de evinde Osmanlıspor’a hiç yenilmedi. Bu maçların hepsinde karşılıklı goller oldu.
Evinde oynadığı son 3 maçı en az ikişer gol atarak kazanan Kasımpaşa, bugün karşılaşmadan da galip ayrılırsa tarihinde ilk kez Süper Lig’de dört maçlık iç saha galibiyet serisi yakalamış olacak.

Haberin Devamı

6 MAÇTA 2 GOL ATABİLDİ

Ligde 6 maçtır galibiyete hasret olan Osmanlıspor, bu karşılaşmaların sadece ikisinde gol atabildi.
Bu sezon ligde en fazla top kapan takım Kasımpaşa (319). Osmanlıspor ise (233) bu alanda sadece Gençlerbirliği’ni (226) geçebildi.
Bu sezon Süper Lig’de deplasmanlarda Osmanlıspor’dan (30) daha fazla gol yiyen tek takım Karabükspor (31).
Osmanlıspor’un ligde attığı son 4 golün üçünde Sokol Cikalleshi’nin imzası var.
Kasımpaşa oyuncusu Trezeguet ligde oynadığı son 5 maçta 5 gol attı. Ayrıca Kasımpaşa’nın rakip filelere gönderdiği son 8 golün 5’i Mısırlı oyuncudan geldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!