Ortak dert transfer yasağı

Güncelleme Tarihi:

Ortak dert transfer yasağı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2019 10:15

Takımın başında ikinci maçına çıkmaya hazırlanan Teknik Direktör İsmet Taşdemir, “Düşüncelerimiz yönetimle örtüşüyor ancak transferin açılması için de gerekli bir meblağ var. Başkanımız bu konuda çalışıyor. Olabilir de olmayabilir de” diye konuştu.

Haberin Devamı

TFF 1. Lig ekiplerinden Osmanlıspor’un yeni teknik direktörü İsmet Taşdemir, öncelikle küme düşme hattından uzaklaşmayı hedeflediklerini söyledi. Taşdemir, kulübün transfer yasağı ile ilgili yaptığı değerlendirmede ise “Düşüncelerimiz yönetimle örtüşüyor ancak transferin açılması için de gerekli bir meblağ var. Başkanımız bu konuda çalışıyor. Olabilir de olmayabilir de. Şu an net açılacak ya da açılamayacak diyemiyoruz ama çalışma var” ifadelerini kullandı.

EKSİK YAKALANDIĞIMIZDA SIKINTI BÜYÜR

Taşdemir, cezalı ve sakat futbolcuların çokluğunda sıkıntı yaşayabileceklerine işaret ederek, şunları söyledi:
“Transferin açılması bu yönden bizim için iyi olabilir. Eğer sakatlık, cezalı durumlarını çok fazla yaşamazsak mevcut kadromuzun da ligi küme düşme potasının üstünde bitirme olasılığı çok yüksek. Ancak dediğim gibi eksik yakalandığımız zaman sıkıntı olabilir. Geçen hafta Mehmet Yiğit cezalıydı, takımdaki stoper özellikli tek oyuncumuz. Bu hafta Mertan Öztürk cezalı. 2-3 oyuncumuz birden sakat veya cezalı olduğunda problem yaşabiliriz.”
Barış Zeren, Erdem Çetinkaya, Ali Eren İyican gibi genç futbolculardan futbol kamuoyunun beklentisinin yüksek olmasıyla ilgili Taşdemir, “Bu kardeşlerimizden Türk futbolunun ileriki yıllarda üst seviyelerde yararlanacağını düşünüyorum” ifadesini kullandı.

GENÇ TAKIMIN TECRÜBE EKSİKİLİĞİ VAR

Osmanlıspor’da göreve yeni gelmelerine rağmen oyuncularla iyi bir sinerji yakaladıklarını vurgulayana Taşdemir, şöyle konuştu:
“Sezon başı özellikle takım oluşurken, giden ve kalan oyunculardan sonra çalışmanın çok doğru olabileceği kanaatine vardığımız bir kulüptü. Geçen seneden kalan oyuncular da dinamik, bu ligde hedef yapabilecek isimler. Dolayısıyla iyi bir takım olduğunu düşünüyoruz. Takım inişli çıkışlı bir performans sergiledi. Transferin son günlerinde 1-2 önemli oyuncusunu da kaybetti. Genç futbolcularının çokluğu nedeniyle tecrübe eksikliği yaşıyoruz. Genç oyuncuların çok olmasından dolayı hata yapma riskimiz, diğer takımlara göre biraz daha fazla. Dolayısıyla çok fazla maç tecrübeleri yok. Bazı oyuncular daha tam profesyonelleşmeden kendilerini sahada buldu.”

BU SEZON İLK KEZ BİR MAÇTA GOL YEMEDİK

Altay ile 0-0 biten maçta ilk kez Osmanlıspor’un başında sahaya çıkan Taşdemir, “İlk kez bu takım gol yemedi. Defansif anlamda derlenip toplanma, oyun disipline bağlı kalma kısmını biraz hallettik ama üretim kısmında sıkıntı yaşadık. 2-3 pozisyonumuz vardı. Bundan sonra böyle maçlar da oynayacağız. 2-3 pozisyondan birini gol yapıp maç kazanan takımlar var. Daha fazla pozisyona girebilen, girdiğinde de üretebilen bir takım olmak istiyoruz” değerlendirmesini yaptı.
Osmanlıspor, Ligin 15. haftasında bugün deplasmanda Cesar Grup Ümraniyespor ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

OYUNCULARA KAHVALTI JESTİ

Haberin Devamı

Osmanlıspor, yoğun antrenman programı arasında, Teknik Direktör İsmet Taşdemir’in davetlisi olarak kahvaltıda buluştu. Mor-sarılı ekibin teknik heyeti, oyuncuları ve personeli, kahvaltıda biraraya gelip moral depoladı. Oyuncular ve personelle birer birer ilgilenen ve hepsiyle sohbet eden Teknik Direktör Taşdemir, oyunculardan bugün oynayacakları zorlu maç için galibiyet sözü aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!