Okurların gözünden Ankara sokakları

Güncelleme Tarihi:

Okurların gözünden Ankara sokakları
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2019 15:51

Whatsapp Şehir Hattı, Hürriyet Ankara okurlarıyla birlikte omuz omuza vererek kentin sorunlarına ışık tutmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

ÇEKİCİLER ANA YOLU 'PARK YERİ'NE ÇEVİRDİ

Batıkent İlkyerleşim Mahallesi Alınteri Bulvarı’nda çektiği fotoğrafı WhatsApp Şehir Hattı’na gönderen Hürriyet Ankara okuru, şikâyetini şöyle aktarıyor:
“Çekiciler, Batıkent İtfaiyesi’nin yanındaki yolu iki yıldır ‘park yeri’ gibi kullanıyorlar. Yerlerinden oynamıyorlar. Çekiciler yüzünden yol tek şeride düşüyor. Yolda en az 10 kaza oldu. Defalarca trafiğe şikâyet ettim ama hâlâ buradalar.”

Okurların gözünden Ankara sokakları

YÜRÜYEN DEĞİL YÜRÜTEN MERDİVEN

Hürriyet Ankara okuru Filiz Erol, bu fotoğrafı Atatürk Bulvarı’nı Meşrutiyet Caddesi’ne bağlayan noktadaki üst geçitte çekmiş ve şöyle demiş:

Haberin Devamı

AYLARDIR ÇALIŞMIYOR

“Yürüyen merdivenler aylardır çalışmıyor. Uzun süredir bakım görmeyen bu merdivenler nedeniyle herkes araçların arasından güçlükle karşıya geçmeye çalışıyor.”

Okurların gözünden Ankara sokakları

ÖĞRENCİLER ZAMAN ZAMAN KAZA ATLATIYORLAR

“Sokullu Harbiye Mahallesi Nakış Sokak’taki 7,9 ve 11 numaralı apartman önündeki kaldırımlar yıllardır duyarsız sürücüler tarafından işgal altında. Hemen karşısında Sokullu Lisesi yanında ise İl Genel Meclisi Ortaokulu var. Öğrenciler zaman zaman kaza atlatıyorlar.”

Okurların gözünden Ankara sokakları

DİKKAT HER AN YIKILABİLİR

“Emek mahallesi 25. Cadde’deki( eski 64. Sokak ile 19. Sokak kesişimi) bina, yıllardır metruk halde ve yıkılmak üzere. Çankaya Belediyesi yıkım kararı çıkarmasına rağmen, sahibi ‘tadilat yapacağını’ söyleyerek kararı durdurmuş. Bu bina her an yıkılabilir ve can kaybı olabilir.”

BAKMADAN GEÇME!