Okurların gözünden Ankara Sokakları

Güncelleme Tarihi:

Okurların gözünden Ankara Sokakları
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2018 09:17

Hürriyet Ankara, Whatsapp Şehir Hattı'na gelen okur şikayetlerini yayınlamaya devam ediyor.

Haberin Devamı

SOKAĞI HAYVAN PİSLİĞİ BASTI

Whatsapp Şehir Hattı’na ulaşan Hürriyet Ankara okurumuz, sokağındaki görüntüye isyan ediyor.
Akpınar Mahallesi 827. Cadde’de çektiği fotoğrafı paylaşan okurumuz, evinin önünde yüzlerce hayvan pisliği yer aldığını söyleyerek, şu sözlerle tepki gösterdi:

Okurların gözünden Ankara Sokakları


SÖZÜM ONA ANKARA MERKEZDE OTURUYORUZ

“Akpınar Mahallesi 827. Cadde hayvan barınağı gibi oldu. Evimizin önü tamamen köpek pisliği doldu. Ne Çankaya Belediyesi ne de Büyükşehir Belediyesi ilgileniyor. Sözüm ona Ankara merkezde oturuyoruz.”

Okurların gözünden Ankara Sokakları


DURAĞIMIZI GERİ İSTİYORUZ

Haberin Devamı

* Sokullu Caddesi sonundaki bu EGO otobüs durağında 3 kişinin oturabileceği eski de olsa bir durak vardı. Kaldırım yapılırken durak kaldırıldı ama girişimlerimizle yeniden engelli geçişine engel olmayacak şekilde konuldu.Bundan 1.5 yıl önce vatandaşın oturduğu durak aniden yok oldu. Şimdi anlıyoruz ki durak, kargo şirketinin araç parkına engel olduğu için kaldırılmış. EGO’dan durağın oturma yerlerinin talep ediyoruz.

Okurların gözünden Ankara Sokakları


EGZOZDAN ZEHİR YAYIYOR

* Şehrin göbeğinde Sayıştay binasından Milli Kütüphane’ye doğru giden bir Özel Toplu Taşıma Aracı’ndan çıkan egzoz dumanı çevreyi kirletiyor. Hava kirliliği konusunda daha duyarlı olmamız gerekmiyor mu? Denetim hak getire.

Okurların gözünden Ankara Sokakları


BU KAÇINCI ONARIM?

* Bağlıca 15 Temmuz Şehitler Bulvarı’nda bu kaçıncı onarım? Asfaltı komple yeniden atıyorlar; geçen yıl okullar açılıyor diye aceleye getirilen yol altyapısı düzgün olmayınca her hafta tamir görüyordu. Kamu adına bunun hesabını kimden sormamız gerekir? Burayı düzgün yapmayan müteahhit firmaya ne demeliyiz?
Mehmet GÜRER

Okurların gözünden Ankara Sokakları


SOĞULCAKLILAR ASFALT İSTİYOR

Haberin Devamı

* Ankara’ya 40 dakika uzaklıktaki Kahramankazan’ın Soğulcak Mahallesi’nin yolu toz toprak içinde. Yasdıören, Soğulcak, Tekke, Çırpan mahallelerinin yolu buradan geçiyor ancak manzara bu şekilde. Tekke köyünde de yöreyi fetheden Selçuklu komutanı Turasan Şah’ın türbesi de bulunuyor. 15 Temmuz’da 19 yaşındaki Samed’ini şehit veren Soğulcak Mahallesi’nin yolu böyle olmamalı!

Okurların gözünden Ankara Sokakları


YOL ÇOK KARANLIK KAZALAR YAŞANIYOR

* Bağlıca ile Yapracık arası toprak yoldu. Yol asfalt dökülerek trafiğe açılmış oldu. Fakat 4 şeritlik yol diğer 2 şeritte altyapı geçecek denilerek açılmadı. Geçen zamanda altyapı da yapılmadı. Şu an 2 şeritlik yolda ışık yok, şu ana kadar karanlıkta koyunlara çarpma gibi maddi hasarlı kazalar yaşandı.

Haberin Devamı

ÇALIŞIR HALDE GÖRMEDİM

* Armada AVM önündeki yaya üst geçidinin yürüyen merdivenlerini bir gün çalışır şekilde görmedim. Yaşımız gereği dizlerimizde sorun var, kalp hastaları var. Hiç bunlar dikkate alınmaz mı? Merdivenler çalışmadığı gibi ayrıca pislik içinde. Ankara’nın en popüler yeri bu şekilde olursa diğerlerini düşünmemiz lazım.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!