Okurların gözünden Ankara sokakları

Güncelleme Tarihi:

Okurların gözünden Ankara sokakları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2018 14:44

Hürriyet Ankara WhatsApp Şehir Hattı okurlarımızın gözünden şehrin aynası olmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Okurların gözünden Ankara sokakları

KALDIRIMLAR ONARILDI

Yukarıbahçelievler Mahallesi 75. Sokak’taki kaldırımlar hakkında, Whatsapp Şehir Hattı’na bir okurumuzun ilettiği şikayetin ardından bölgedeki problem hızla çözüldü. Kaldırımlar onarılırken, okurumuz şu ifadeleri kullandı:
“Köşenizde dikkat çektiğiniz Yukarıbahçelievler Mahallesi 75. Sokak’taki kırılmış ve yıkılmış kaldırımlar Çankaya Belediyesi tarafından eski haline getirildi. Size, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’e ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz.”

Okurların gözünden Ankara sokakları

HEM GİŞE HEM CİHAZ KAPALI

Haberin Devamı

WhatsApp Şehir Hattı’na 4 Haziran Pazartesi günü saat 19.09’da bildirimde bulunan bir okurumuz ise şu şikayetini paylaştı:
* Ankaray’ın Maltepe istasyonunda hem gişe kapalı hem de kontör yükleme cihazı devre dışı.

Okurların gözünden Ankara sokakları

YANGIN DEĞİL BACA DUMANI

* Yok yanmıyoruz. Çukurambar’ın lüks işyerlerinin arkasında, kaçak gecekondu bölümlerinin altyapı yetersizliği ve denetimsizliği nedeniyle oluşan dumanı bu.

Okurların gözünden Ankara sokakları

10 GÜNDÜR MAĞDURUZ

* Gaziosmanpaşa Koza Sokak’ta 10 gün önce başlayan kaldırım çalışmaları nedeniyle mağduruz. Sokağın öncelikle asfalta ihtiyacı varken, belediye sokağı bu hale getirip arkasından da hiç bir şey yapmamaktadır.

Okurların gözünden Ankara sokakları

 ARSA MI YOL MU BOŞLUK MU?

* Bahçelievlerde de Şehit H. Temel Kuğuoğlu Caddesi ile 54. Cadde’yi birbirine bağlayan bir yer var. Sol tarafı Bahçelievler Semt Camisi, sağ tarafı öğrenci yurdu olan ve taksi durağına çıkan bu yerin arsa mı, sokak mı, yoksa boşluk mu olup olmadığı belli değil. Bu stabilize yoldaki çöp, hafriyat, pazar atıkları ve çamurlar gerek camiye, gerek taksi durağına veya 54. Cadde’ye gitmek isteyen vatandaşların oradan geçmesine engel oluyor. Ayrıca bu görüntü Bahçelievler’e de yakışmıyor. Nereye ait olduğunu bilmediğimiz bu yerin ya islah edilmesini yada kapatılmasını yetkili mercilerden rica ediyoruz.

Haberin Devamı

Okurların gözünden Ankara sokakları

EL ARABASIYLA BANLİYÖ KEYFİ

*  Yurdum insanı el arabası ile Başkentray’a biniyor. Merkez’den Sincan yönüne böyle gidiyoruz.

ALT GEÇİT YAPILDI IŞIKLAR UNUTULDU

* Mamak Demirlibahçe Mahallesi Demirkapı Sokak’taki tren istasyonu Başkentray Projesi kapsamında yenilendi ve yaya alt geçidi yapıldı. Ancak ışıklandırma yapılmadı, akşam saatlerinde sıkıntı yaşıyoruz. Mahalleli istasyondan geçerken tedirgin oluyor. Bir an önce ışıklandırmanın yapılmasını istiyoruz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!