Okurların gözünden Ankara sokakları

Güncelleme Tarihi:

Okurların gözünden Ankara sokakları
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2018 17:46

Hürriyet Ankara WhatsApp Şehir Hattı değerli okurlarımızın gözünden şehrin aynası olmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Okurların gözünden Ankara sokakları
  

KALDIRIM YERİNE ENGEL VAR

* Burası Yenimahalle’de İvedik Caddesi. Kaldırım olması gereken yerde her türlü engel var, yaşlılar ve engelliler çok zorluk çekiyor.

Okurların gözünden Ankara sokakları
 

TABELA İLGİLİLERE YÖN GÖSTERİYOR

* Çankaya Yıldızevler Mahallesi’nde Turan Güneş Bulvarı ile 709. Sokak’ın levhası, 6 aydır üst geçitin ayakları altında ilgililere yön gösteriyor.

Okurların gözünden Ankara sokakları
  

Haberin Devamı

RİNG 1 SAAT SÜRÜYOR

* Çayyolu Kanuni Sultan Süleyman Bulvarı üzerinde ikâmet ediyorum. Burada bir çok site ve yerleşim alanı var ama ulaşım aracımız sadece metro ile ve 592-593 nolu ring araçları. Ring ile tam 1 saat Konutkent ve Dodurga’yı dolaştıktan sonra bulvara gelebiliyoruz. Bu ciddi bir eziyet, yaşlılar ve araba kullanmayanlar için metro dışında ulaşım istiyoruz.

Okurların gözünden Ankara sokakları
 

KAPAKSIZ RÖGAR TEHLİKE SAÇIYOR

* Altındağ Sakarya Mahallesi’nde Başşehir Sokağı ile Güçlüler Sokağı kesişiminde çalınan rögar kapağının yerine yenisi takılmadığı için tehlike arz ediyor.

KAĞIT TOPLAYICILARDAN BIKTIK

* Yenimahalle’de Yukarı Yahyalar-Yeşilevler mahallelerinde bulunan kağıt toplayıcıların trafikte araçlarıyla şuursuzca gezmelerinden, devamlı ateş yakmalarından, geceleri geç vakte kadar yüksek sesli müzik dinlemelerinden oldukça rahatsız durumdayız. Yenimahalle Belediyesi kentsel dönüşümü uzattıkça uzattı ve 934. Cadde ile 935. Cadde dolayları bunların meskeni haline geldi.

BULVAR TIR PARKINA DÖNÜYOR

* ODTÜ Yolu olarak bildiğimiz 1071 Malazgirt Bulvarı’nda Öveçler Ayışığı ve Gökkuşağı konutları önü her hafta cuma-cumartesi ve pazar günleri TIR parkı haline getiriliyor.

Haberin Devamı

YHT GAR YOLUNA ASANSÖR TALEBİ

* Ankaray’dan Maltepe durağında inip oradan karşıya geçerek YHT Gar’a ulaşmak zorunda kalıyorum ve elimde de genelde bir valiz oluyor. Bu durumda karşıya geçiş için merdivenleri çıkmak, hele benim gibi belli bir yaşın üzerindeyseniz çok zor oluyor. Neden buraya aylardır bir türlü asansör konulmuyor?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!