Okurların gözünden Ankara sokakları

Güncelleme Tarihi:

Okurların gözünden Ankara sokakları
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2018 14:49

Hürriyet Ankara WhatsApp Şehir Hattı değerli okurlarımızın gözünden şehrin aynası olmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Okurların gözünden Ankara sokakları
 

PTT ÖNÜNE ALT GEÇİT TALEBİ

* ANKARA PTT Başmüdürlüğü Eşref Bitlis Caddesi’nde yer alıyor. Her akşam 17.30’da işten çıkan personel, kreşteki çocukları ile yolun karşısındaki servislere binmek için caddenin karşısına geçmek zorunda. Belediye helikopter pisti yanındaki konutlar askeri lojman olduğu için inşa edilen üst geçit güvenlik nedeni ile sökülmüş. Yol ölü nokta dolu ve geçen hafta bir arkadaşımıza araç çarptı. Buraya alt geçit istiyoruz.

YÜRÜYEN MERDİVEN YA DA ASANSÖR YOK

* YHT Garı’nın Celal Bayar Bulvarı üzerindeki ve altındaki geçitlerde yürüyen merdiven veya asansör yok. Kadınlar ve yaşlılar ellerindeki valizleri ile karşıya geçmekte zorlanıyor.

Haberin Devamı

Okurların gözünden Ankara sokakları
 

PERON DEĞİŞTİ İŞARET DEĞİŞMEDİ

* KIZILAY Metrosu’nda yerdeki bu işaretler, peronlar değişmesine rağmen hâlâ silinmedi. Vatandaş yanlış perona yönlendiriliyor. İnen yolcularla tartışma yaşanıyor. Eski işaretlerin silinmesi, yeni yönlendirme oklarının çizilmesi gerekir.

Okurların gözünden Ankara sokakları
 
KAFAMIZ MI CAM MI KIRILIR?

* ULUS Anafartalar Çarşısı’nda TASİŞ Genel Müdürlüğü’nün camında bu yazı yer alıyor. Kafamızı cama çarparsak cam mı kırılır kafamız mı? Bürokrasi vatandaşla neden böyle alay ediyor?

SARAYKÖY’DEN YATIRIMCI İSYANI

* KAZAN Sarayköy bölgesindeki 500’e yakın kurulu fabrika için sesleniyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın sözü üzerine yatırım yaptık. 2010 yılından bu yana ne su, ne kanalizasyon ne de altyapımız var. Yatırım için onca para döktüğümüz bu yerde, belediye mensuplarını yedi senedir yanımızda göremiyoruz. Bırakın içme suy
unu, elimizi yıkayacak su bulamıyoruz. Lütfen bu çağrımıza kulak verilsin artık.

BAKMADAN GEÇME!