Okurlar yazıyor sorunlar çözülüyor

Güncelleme Tarihi:

Okurlar yazıyor sorunlar çözülüyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2019 16:42

Hürriyet Ankara WhatsApp Şehir Hattı, ses getirmeye devam ediyor. Okurlar şikâyetlerini fotoğraflayıp yazıyor, sorunlar birer birer çözüme kavuşuyor.

Haberin Devamı

SON DURAK TEMİZLENDİ

Çevresine duyarlı bir okurumuzun, Kırkkonaklar Şemsettin Günaltay Caddesi’ndeki (Bademli son durak) çevre kirliliğini fotoğraflayarak Hürriyet Ankara WhatsApp Şehir Hattı’nda paylaşmasının ardından Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ekipleri harekete geçti. Ekipler, bölgede gerekli incelemeleri yaparak detaylı bir temizlik ve bakım-onarım çalışması yaptı.

Okurlar yazıyor sorunlar çözülüyor


OTLAR BİÇİLDİ

Yenimahalle Macunköy Egepark çıkışı ve çevresini saran yabani otlara dikkat çeken okurumuzun iletisinin ardından Büyükşehir Belediyesi ekipleri harekete geçti. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, bölgede detaylı bir temizlik gerçekleştirdi.

Okurlar yazıyor sorunlar çözülüyor


TABELA DÜZELTİLDİ

Haberin Devamı

Bahçelievler 61. Cadde üzerinde devrilen yön levhası ile kaldırım taşlarının bozukluğunu WhatsApp Şehir Hattı’na gönderen okurumuzun iletisinin sayfamızda yer almasının ardından Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri gerekli söz konusu levhayı yerine monte etti. Ekipler, kaldırım taşlarının ise yapım-onarım işinin ilçe belediyesinin sorumluluğunda olduğuna dikkat çekti.

BAKMADAN GEÇME!