Okurlar yazıyor sorunlar çözülüyor

Güncelleme Tarihi:

Okurlar yazıyor sorunlar çözülüyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2018 17:16

Hürriyet Ankara WhatsApp Şehir Hattı, ses getirmeye devam ediyor. Okurlar şikâyetlerini fotoğraflayıp yazıyor, sorunlar birer birer çözüme kavuşuyor.

Haberin Devamı

SEĞMENLER’İN ÇÖPÜNE MÜDAHALE

Okurumuz Selçuk Aktaş, Seğmenler Parkı’ndaki çöp ve kirlilik sorununu fotoğraflayarak Whatsapp Şehir Hattı’nda paylaşmıştı. Haberin ardından harekete geçen Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri parkta detaylı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

DEĞNEKÇİLERE OPERASYON

Öte yandan bir başka okurumuzun Çankaya Tapu Müdürlüğü önünde değnekçilik yapan şahıslar hakkındaki şikayeti de yankı uyandırdı. Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle beraber korsan otoparkçılık yapan üç kişiye operasyon düzenleyerek ceza kesti.

İSTASYONDAKİ DIŞKILAR TEMİZLENDİ

İvedik Metro İstasyonu’ndaki güvercin dışkılarından rahatsız olan okurumuzun şikâyeti ise kısa süre içinde çözüme kavuştu. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, istasyondaki dışkıları temizleterek görevli personele hijyen konusunda daha dikkatli ve hassas olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Haberin Devamı

ARTIK KÖPRÜ KURULMAYACAK

Ankara Adliyesi’nin önünde yağışlı günlerde oluşan su göletinin üstünden geçmek için konulan tahtaları, ‘asma köprü’ benzetmesi yaparak eleştiren okurumuzun şikayeti de ses getirdi. ASKİ ekipleri bölgedeki ızgaranın üstüne New Jersey bariyer konulduğunu tespit ederek, bariyeri kaldırdı ve arızayı giderdi.

BAKMADAN GEÇME!