Öğrenciler kaza atlatıyor

Güncelleme Tarihi:

Öğrenciler kaza atlatıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2019 14:52

Whatsapp Şehir Hattı, Hürriyet Ankara okurlarıyla birlikte omuz omuza vererek kentin sorunlarına ışık tutmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

“Sokullu Harbiye Mahallesi Nakış Sokak’taki 7,9 ve 11 numaralı apartman önündeki kaldırımlar yıllardır duyarsız sürücülerin işgali altında. Hemen karşısında Sokullu Lisesi yanında ise İl Genel Meclisi Ortaokulu var. Öğrenciler zaman zaman kaza atlatıyor.”

Öğrenciler kaza atlatıyor

YÜRÜYECEK YER YOK

Eymir Gölü kıyısında bir hafta sonu yürüyüşü yapmak istedik fakat egzoz dumanından boğazımız yandı. Yürüyecek yer bulamıyor insanlar, bir orası kalmıştı araba trafiğine kapalı, orayı da açtılar.

Öğrenciler kaza atlatıyor

Haberin Devamı

DİKKAT! HER AN YIKILABİLİR

“Emek mahallesi 25. Cadde’deki (Eski 64. Sokak ile 19. Sokak kesişimi) bina, yıllardır metruk halde ve yıkılmak üzere. Çankaya Belediyesi yıkım kararı çıkarmasına rağmen, sahibi ‘tadilat yapacağını’ söyleyerek kararı durdurmuş. Bu bina her an yıkılabilir ve can kaybı olabilir.”

KONTEYNERİN YENİSİ BİR TÜRLÜ GELMEDİ

“Birlik Mahallesi 398. Cadde’nin kaybolan çöp konteynerinin yerine yenisini bir türlü koyduramadık. İlgili bütün birimleri aramamıza rağmen sorunumuza çözüm bulunmadı.”

OTOBÜSLERDE SEFİL OLUYORUZ

“Etimesgut’ta toplu taşıma sorunu hiç bitmiyor. 508 numaralı özel halk otobüsleri geldiğinden beri iyice karmaşa yaşıyoruz. Çünkü, EGO’nun 565 numaralı hattı, artık sabahları sadece üç sefer yapıyor. Otobüslerde sefil oluyoruz”.
Mete ZORLU

Öğrenciler kaza atlatıyor

AĞAÇLARIMIZI YOK ETTİLER

Koru Mahallesi Beyazgül Sitesi içindeki çamlık alanda ağaçlar söküldü. Geceleri yol açmak için sinsice ağaçlarımızı yok ettiler. Sözün bittiği yerdeyiz.
Türkan TEZER

Öğrenciler kaza atlatıyor

Haberin Devamı

TRAFİK DEĞİL PARK YERİ

Çayyolu, Gordion AVM önündeki Ankaralılar Caddesi ve çevresinde yol kenarlarına yüzlerce metre park yapılıyor. Bilinçsiz insanlar tarafından yasak olmasına rağmen her an park edilen araçlar sürekli trafiği kilitliyor. Oysa AVM içinde ve altında, 6 katlı otopark var. Trafik ekiplerini göreve davet ediyoruz. Bizi bu trafik eziyetinden kurtarsınlar. Artık Avrupa ülkelerinde olduğu gibi sadece otoparklara girilsin.

Öğrenciler kaza atlatıyor

PARK ÇÖP İÇİNDE

Atakule AVM’nin yanıdaki Botanik Parkı’nın hali içler acısı. Park çöp içinde. Kaldırımlar parçalanmış halde. Çankaya’ya yakışmıyor bu görüntü.

TEMİZLİK YOK

Haberin Devamı

Ankaray’ın Bahçelievler İstasyonu önünde iki ay önce trafo yenilemesi yapıldı. Etrafındaki inşaat atıkları ve çöpleri burada bırakıp gittiler.
Ege ÖZEN

İNMESİ AYRI ÇIKMASI AYRI DERT

Çayyolu Metrosu’ndaki Ziyabey çıkışındaki yürüyen merdivenler 3 haftadır tamirde. Üşenmeden saydım. 70 basamak inmesi neyse de çıkması ayrı bir dert.
Mete KARAKUL

BAKMADAN GEÇME!