MHP Grubu’ndan Bahçeli’ye 4 yılın raporu

Güncelleme Tarihi:

MHP Grubu’ndan Bahçeli’ye 4 yılın raporu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2018 09:38

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grubu, Mart 2014’ten bu yana yaptıkları Meclis çalışmalarını ve Ankara’ya ilişkin tespitlerini, kapsamlı bir faaliyet raporu haline getirdi. 562 sayfalık raporda konular ve sorunlar ana başlıklar halinde sıralandı.

Haberin Devamı

MHP Grup Başkanvekili Ramazan Şimşek ve Meclis üyeleri raporu geçtiğimiz günlerde MHP lideri Devlet Bahçeli’ye sundu. Parti genel merkezindeki görüşmede Bahçeli’ye çalışmalar hakkında sunum da yapan MHP Grup Başkanvekili Ramazan Şimşek rapora ilişkin şunları söyledi:

YEREL SEÇİMDE ÖNEMLİ BİR KAYNAK OLACAK

“Raporu görevde bulunduğumuz süreç içerisinde 25 ilçede bin 614 mahalle muhtarı ile yapmış olduğumuz görüşmeler ve yerinde yapılan tespit ve denetim çalışmaları sonucunda hazırladık. Ana başlıklar arasında Alt yapı, ulaşım, çevre ve sağlık sorunları, eğitim ve kent estetiği sorunları, terör olayları, 6360 sayılı Büyükşehir Yasası’yla yaşanan genel sıkıntılar, imar sorunları, engellilerin karşılaştıkları sorunlar, belediyenin bütçe sorunları, sosyal sıkıntılar ve spor alanında yaşanan sıkıntılar gibi genel sorunlarının giderilmesi yer alıyor. Görevde bulunduğumuz süreç içerisinde daha sorunsuz, daha modern ve daha yaşanabilir bir Başkent yaratabilmek adına yapmış olduğumuz Meclis ve saha çalışmalarımızdan oluşan raporumuzu Sayın Genel Başkanımıza sunduk. Bu rapor yerel seçim hazırlıklarında da önemli bir kaynak olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!