Medya turnuvasında çeyrek final heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Medya turnuvasında çeyrek final heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2019 17:13

Mamak Belediyesi tarafından düzenlenen ve 34 takımın katılımı ile başlayan medya futbol turnuvasında çeyrek final eşleşmeleri, çekilen kura sonucunda belirlendi.

Haberin Devamı

Kura neticesinde birbirine rakip olan; A Haber TV - Hürriyet Gazetesi, TRT - Beyaz TV, Halk TV - Kanal Urfa TV, CNN Radyo - SGK TV, takımları yarı finale yükselebilmek için mücadele edecek. Turnuvaya 9 takım ile devam ettiğinden, Anadolu Ajansı, bu turu bay olarak geçti ve adını direk yarı finale yazdırdı. Organizasyon komitesi üyeleri, çeyrek final maçlarının gelecek hafta içinde oynanacağı bilgisini verdi.

STRESTEN UZAK KEYİFLİ SAATLER

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse turnuvaya ilişkin kura çekiminde açıklamalarda bulundu. Düzenledikleri turnuva ile yoğun çalışan basın mensuplarına bir nebze de olsa nefes alma fırsatı sağladıklarını belirten Köse, “Dünya ve ülke gündeminden bizi haberdar eden basın emekçilerimiz, yoğun tempo ve stres altında çalışırken, onları bundan uzaklaştırmak istedik. Düzenlediğimiz turnuvada, hem birlik ve beraberliği pekiştirmeyi, hem de basın mensuplarımızın eğlenceli vakit geçirmelerini amaçladık” diye konuştu. Köse, turnuvada mücadele eden tüm kurumlara ve basın mensuplarına teşekkür ederken, yoluna devameden takımlara başarılar diledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!