Marka buluşması

Güncelleme Tarihi:

Marka buluşması
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2019 15:57

ATO’nun düzenleyeceği Ankara Marka Buluşmaları’nda yurt içi ve yurt dışında alanında marka olmuş isimler Ankaralılarla buluşacak. 3 gün sürecek programda siyaset, sanat ve müzik dünyasının tanınan isimleri konferanslar verecek.

Haberin Devamı

Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından düzenlenen ‘Uluslararası Ankara Marka Buluşmaları bu yıl ‘Düğüm Çözülüyor’ temasıyla gerçekleştirilecek. 28-30 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek program kapsamında, yurt içi ve yurt dışında alanında marka olmuş yüzden fazla isim Ankaralılarla buluşacak.

Marka buluşması

Marka olmanın değeri, markalaşma bilincinin oluşturulması ve arttırılması, küresel markalaşma, pazarlama ve pazarlama yönetimi, reklamcılık gibi konularda konferanslar düzenlenecek. Ayrıca markalaşma konularında eğitimler, sergiler düzenlenecek, imza günlerinde tanınan isimler hayranlarıyla buluşacak.

MANSUR YAVAŞ’TAN MARKA ŞEHİR KONFERANSI
Katılımcılar arasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bankacı Ersin Özince, usta oyuncular Erdal Beşikçioğlu ve Müfit Can Saçıntı, yazar Ahmet Ümit, oyuncak müzesi kurucusu Sunay Akın, genç şarkıcı Zeynep Bastık, instagram fenomeni Melis Ayça Değirmencioğlu gibi isimler yer alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!