Mamak Belediyesi Basketbol Takımı galibiyetini sürdürüyor

Güncelleme Tarihi:

Mamak Belediyesi Basketbol Takımı galibiyetini sürdürüyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2018 11:00

Mamak Belediyesi Basketbol Takımı galibiyetini sürdürüyor

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - MAMAK Belediyesi Genç Basketbol Takımı, ligde oynadığı 7’nci maçını kazanarak namağlup unvanını sürdürüyor.
MEB Spor Salonu’nda, Hacettepe Üniversitesi Basketbol Takımı ile karşılaşan Yeşil-Beyazlılar güçlü rakibi karşısında 12 sayıya geriye düşmesine rağmen maçı 12 sayı önde kapatarak 83-71 skorla sahadan galip ayrıldı. Birinci periyotta rakibinin üç sayı çizgisinde bulduğu sayılara pota altında bulduğu sayılar ile cevap veren Yeşil-Beyazlılar, ilk çeyreği önde kapattı. İkinci çeyrekte baskısını artıran rakip takım farkı 12 sayı çıkarmasına rağmen Mamak Belediyesi Genç Basketbol Takımı, başarılı hücumlar ile bu periyodu 35-38 geride kapatarak farkı 3 sayıya kadar indirdi.  Üçüncü çeyreğe etkili başlayan Yeşil-Beyazlılar periyot içerisinde öne geçmeyi başardı. Son periyotta ise, Mamak Belediyesi Genç Basketbol Takımı farkı çift hanelere çıkartarak 12 sayı geriden geldiği maçı  12 sayı önde bitirdi.
Her hafta başarı serisine bir yenisini eklediklerini ifade eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ise, “Alınan başarılı sonuçlar gençlerimizin motivasyonunu her geçen gün daha da artırıyor. Bu da sonuçlara yansıyor. Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!