Başkan Akgül: Vatandaştan kopuk başkan başarısız olur

Güncelleme Tarihi:

Başkan Akgül: Vatandaştan kopuk başkan başarısız olur
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2018 13:50

Başkan Akgül: Vatandaştan kopuk başkan başarısız olur

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- MAMAK Belediye Başkanı Mesut Akgül, sorunları dinlemek ve hızlı çözüm üretmek amacıyla mahalle gezilerine devam ediyor.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Caddesi üzerinde yapımı tamamlanan park ve Misket Mahallesi’ndeki Ali Rıza Karagüzel Parkı’nda vatandaşlarla buluştu.

'VATANDAŞTAN KOPUK BİR BAŞKAN BAŞARISIZ OLUR'

İlçe sakinlerinin ilgi odağı haline gelen parklarda, vatandaşlarla sohbet eden Akgül, gençler ve çocuklara da özel ilgi gösterdi. Mamak’a kazandırılan her çalışmanın ve hizmetin temelinde vatandaşların ihtiyaçları ve görüşlerinin yer aldığını kaydeden Akgül, "Göreve geldiğimiz günden itibaren vatandaşlarımızla iletişim halinde olduk. Gerek belediyemizde gerek programlarda gerekse sokakta, parkta, bahçede. Vatandaştan kopuk bir başkan başarısız olur. Mamaklı hemşerilerimin talep ve istekleri ile şekillendirdiğimiz yatırım ve çalışmalarımıza vatandaşlarımızı dinleyerek yön veriyoruz" dedi.

VATANDAŞLARLA HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ

Akgül, parklarda yapılan çalışmaları da yakından  inceledi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince son düzenlemeleri yapılan parklarda belediye işçileri ile de sohbet eden Akgül, hem parkta dinlenen vatandaşların hem de işçilerin ikram ettiği çayı içti. Çalışmalar hakkında vatandaşların görüşünü de alan Akgül, istekleri de geri çevirmeyerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!