Başkan Akgül: En önemli gücümüz gençler

Güncelleme Tarihi:

Başkan Akgül: En önemli gücümüz gençler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2019 11:24

Başkan Akgül: En önemli gücümüz gençler

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- MAMAK Belediye Başkanı Mesut Akgül, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Mamak Başkanı Taha Kapsal ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. 
Ziyarette, Türkiye'nin geleceği için en önemli güç kaynağının gençler ve gençlerin taşıdıkları milli ruh olduğunu kaydeden eden Başkan Akgül, "Türkiye Gençlik Vakfı, gelenek ve göreneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, çalışkan, iyi ahlaklı bir gençlik için faaliyetlerini sürdürüyor. Bizlerde geleceğimizin teminatı gençlerimizin için elimizden gelen her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. En önemli gücümüz gençler" dedi.
TÜGVA’DAN AKGÜL’E TEŞEKKÜR
TÜGVA ailesi olarak gençlere hem eğitim noktasında hem de beklenen o ruhun oluşması noktasında bilinçlendirmeye devam ettiklerini ifade eden TÜGVA Mamak Başkanı Taha Kapsal, "Bu açıdan bugüne kadar vakfımız için vermiş olduğu tüm desteklerden dolayı şahsım ve TÜGVA adına Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’e teşekkür ediyorum" diye konuştu.  Ziyaret sonrası Kapsal, Başkan Akgül’e Kur-anı Kerim ve rahle hediye etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!