Maksimum katkı

Güncelleme Tarihi:

Maksimum katkı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2018 16:31

Sezon başında Elazığspor’dan transfer edilen Nijeryalı forvet, gol sayısında beklentilerin altında kalsa da maç çeviren etki yapıp, ön plana çıkmayı başardı.

Haberin Devamı

 Spor Toto 1. Futbol Ligi’nde zirvedeki iki takımdan biri olup, direk Süper Lige çıkmayı hedefleyen Ankaragücü, Giresunspor’u 3-2 yenip, iddiasını sürdürdü. Ümraniyespor’un, Altınordu’yu 2-1 yenmesinin ardından, yeniden 3. sıraya inen sarı-lacivertlilerde, bir isim attığı gollerle farklı bir grafik çiziyor.
Kehinde, şu ana kadar 6 kez gol sevinci yaşayıp, beklentilerin altında kalsa da kritik maçlarda galibiyeti getiren gollere imza atıp, farkını ortaya koydu.
Nijeryalı forvet, son olarak 3-2 kazanılan Giresun maçında galibiyeti getirdi.
3 TAKIMA GOL ATTI
24 yaşındaki oyuncu, ligin ilk yarısında Giresun’da oynanan ve A.Gücü’nün 1-0 kazandığı karşılaşmadaki golü atarken, sarı-lacivertlilerin deplasmanda 1-0 yenik götürdüğü Gaziantepspor müsabakasında oyuna sonradan girip, takımını 2-1 galibiyete taşımıştı.
2. yarıda 4-0 kazanılan, Gaziantep maçında da bir kez gol sevinci yaşayan Kehinde, skor 1-1 iken girdiği maçta da İstanbulspor’a son dakikada bir gol atıp, takımına çok önemli 3 puanı kazandırmıştı. Kehinde, 6 golün 5’ini iki takıma (Giresun ve Gaziantep) atarak, istatistiğine farklı bir boyut getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!