Korkusuz Osmanlı

Güncelleme Tarihi:

Korkusuz Osmanlı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2018 16:43

Başkent ekibi, Süper Ligin son 7 haftasına kritik bir noktada giriyor. Mor-sarıların Teknik Direktörü İrfan Buz, “Rakiplerimize baktığımızda kimin kolay fikstürü var ki. Biz ligde kalacağız. Uzun vadeli düşünmeyi sevmem. Önümüzde oynayacağımız ilk maça odaklanıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile yapacakları maça ilişkin, “Ligde son periyoda geldik. Fenerbahçe ile önemli ve ciddi bir müsabakaya çıkacağız” dedi.
Karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını anlatan Buz, “Rakip kim olursa olsun, bizim puana ihtiyacımız var. Bu şekilde İstanbul’a gideceğiz” diye konuştu.

Kalan maçlarda Osmanlıspor’un fikstür sıkıntısı yaşamayacağını savunan Buz, şöyle konuştu: “Rakiplerimize baktığınızda kimin kolay fikstürü var ki. Ligde kalacağız. Uzun vadeli düşünmeyi sevmem. Böyle olunca odak noktasından uzaklaşıyorsunuz. Fenerbahçe maçına odaklanıyoruz. Sadece bizim durumumuz önemli değil. Rakiplere de bakmak gerekiyor. Konyaspor maçında berabere kaldık. Eto’o gibi bir futbolcu 88. dakikada oyuna giriyorsa, bir puan için sahaya çıkmışlar demektir. Maç maç bakacaksınız. Kapanan rakiplere karşı zorlanıyoruz. Bize karşı açık oynayan rakipler ise bize alan veriyor. Orada kuvvetli yönlerimiz ortaya çıkıyor.”

Haberin Devamı

HER PUAN ÇOK ÖNEMLİ

Buz, her puanın önemine dikkati çekip, şunları söyledi: “Konyaspor maçında fazla üretken değildik. Alacağımız 3 puan bizi daha da rahatlatacaktı. Dengesiz ve şuursuzca saldırıp, mağlup olur ve farklı bir konuma da gelebilirsiniz. Aktif sabır farklı, sabırlı oynamak farklı. İleride çoğalamadık. Son 5 maçta 9 puan çıkardık. İvme yukarı doğru. En fazla gol yiyen takımlardan biriydik. Defansif anlamda gol sıkıntısını ortadan kaldırdık. Yüreğimizle, her şeyimizle ligde kalmak istiyoruz. Kalacağız ve bunu da doğru bir kararla yapacağız.”

BAKMADAN GEÇME!