Korkuluklara suntalı önlem

Güncelleme Tarihi:

Korkuluklara suntalı önlem
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2018 14:09

Hürriyet Ankara WhatsApp Şehir Hattı değerli okurlarımızın gözünden şehrin aynası olmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

WhatsApp Şehir Hattı’na 25 Nisan’da gönderdiği bildirimde bir okurumuz, Sıhhiye Köprüsü’ndeki korkulukların tehlike saçtığına ve bir kaza durumunda istenmeyen olayların yaşanabileceğine dikkat çekmişti. Okurumuz konu hakkındaki takibini sürdürdü.

Korkuluklara suntalı önlem

Aynı noktadan fotoğraf çekerek WhatsApp Şehir Hattı’na gönderen okurumuz, korkulukların altındaki betonun döküldüğü noktaya sunta yerleştirilmesini şöyle eleştirdi: “Daha önce de aynı yerle ilgili yazmıştım. Her an o bariyerler aşağıya düşebilir ya da bir kaza anında bariyerlerin hiçbir koruyuculuğu olmaz. Aslında haksızlık etmemek lazım sunta bir levha ile dökülen beton bölüm kapatılmaya çalışılmış.”

Haberin Devamı

ATATÜRK PORTRESİ PARAMPARÇA

Korkuluklara suntalı önlem

* Beysukent’teki Angora Evleri’nin girişinde, yetkililere iletilmesine rağmen bir türlü indirilmeyen paramparça olmuş bir Atatürk portresi var. Angora Evleri Yönetimi’ni duyarlılığa davet ediyorum.
Fuat BÜYÜKŞAHİN

PARK BAKIM İSTİYOR

Korkuluklara suntalı önlem

* Demet Parkı bakım istiyor, Mavi Masa’ya konu hakkında bildirimler gönderidim ancak sonuç alamadım. Parktaki banklar tahrip olmuş durumda, yeşil alan ve spor aletleri bakımsız.

İFTAR SAATİNDE YOL ÇALIŞMASI İSYANI

Korkuluklara suntalı önlem

* 31 Mayıs perşembe akşamı Sabancı-Bağlıca Bulvarı bağlantı yolundaki çalışma nedeniyle 2 kilometrelik yolu 1,5 saatte gidebildik. İftar saatinde çekilen bu çile reva mıdır? Yakılan yakıtlara mı yanarsın, çektiğin çileye mi yanarsın yoksa iftara yetişemediğine mi yanarsın?

KAZI ALANLARI KAPATILSIN

Haberin Devamı

Korkuluklara suntalı önlem

* Or-an Rafet Canıtez Caddesi’nde TEDAŞ’ın açtığı, dibinde elektrik ve doğalgaz hatlarının geçtiği kazı alanları sekiz aydan beri kapatılmadı. Yetkililerden kapatılmasını rica ediyoruz.

YÜRÜMEYE KORKUYORUZ

* Dikmen Vadi Park konutlarında oturmaktayım. Vadi Park konutlarında en az 20 sokak köpeği geziyor. İnmeye yürümeye korkuyoruz. Buna belediye ne zaman çare bulacak. Sırf burada yürüyüş yapabilmek hayaliyle evimi almıştım ancak korkudan sadece yukarıdan bakabiliyorum.

BAKMADAN GEÇME!