Kontrolden çıktı tarlada durdu

Güncelleme Tarihi:

Kontrolden çıktı  tarlada durdu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2018 14:20

Gaziantep-Ankara seferini gerçekleştiren Mehmet H. idaresindeki 27 FU 510 plakalı yolcu otobüsü, Ankara-Konya karayolunun 27. kilometresinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı.

Haberin Devamı

Devrilme tehlikesi atlatan araç, yolun sağındaki tarlaya girerek durdu. Kaza nedeniyle sürücünün de aralarında bulunduğu 15 kişi yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda 112 acil servis, UMKE ve polis ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan 11 kişi, 112 Acil Servis ekiplerince Gölbaşı ve Ankara’daki hastanelere kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

ŞOFÖR UYUDU İDDİASI

Kazanın çıkış nedeniyle ilgili olarak otobüsün aniden yola çıkan bir köpeğe çarptığı ve şoförün uyuduğu gibi iddialar öne sürüldü. Kazazedelerden Savaş Yıldız, “Yolda giderken şoför uyumuş. Otobüs köpeğe falan çarpmadı. Tamamen dikkatsizlikten oldu başka bir şey değil” diye konuştu.
Otobüs firması yetkililerinden Mehmet Doğan ise aracın önüne 3 köpek çıktığını öne sürdü. Şoförün, köpeklere çarpmamak için tarlaya indiğini savunan Doğan, “Tarlaya inerken arabayı devirmiyor, ona şükrediyoruz” dedi. Kaza hakkında soruşturma başlatıldı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!