Komedi zamanı

Güncelleme Tarihi:

Komedi zamanı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2019 15:21

Cem Yılmaz, Ferhan Şensoy, Erkan Can ve Günay Karacaoğlu’nun da aralarında bulunduğu birçok usta komedyenin sahneye çıkacağı Uluslararası Ankara Komedi Festivali 1-17 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek. Festivalin açılışını yapacak olan Cem Yılmaz’ın, ‘CMYLMZ-Diamond-Elite-Platinum-Plus’ isimli gösterisinin biletleri, satışa çıktıktan 30 saniye içinde tükendi.

Haberin Devamı

Başkentlilere keyifli bir kasım geçirmeyi vadeden festivalde, tiyatro oyunları, stand-up gösterileri, atölyeler, konserler ve çocuk etkinlikleri yer alacak. Etkinlikler Nazım Hikmet Sanat ve Kongre Merkezi, Congresium, Tatbikat Sahne, 4 Mevsim Tiyatro Salonu, GAGA Manjero, Route Sahne, IF Sokak olmak üzere 10 ayrı mekanda düzenlenecek. Açılışı 1 Kasım’da Cem Yılmaz’ın “Diamond Elit Platinum Plus” gösterisiyle yapılacak festivalde, Ferhan Şensoy “Ferhangi Şeyler”, Günay Karacaoğlu “Aşk Ölsün, Erkan Can “Barut Fıçısı”, Zafer Algöz ve Can Yılmaz “Burada Olan Burada Kalır” ile sahneye çıkacak. Vedat Özdemiroğlu, Ege Kayacan, İlker Gümüşoluk, Alpay Erdem ve “Çok Da Fifi”, stand-up gösterileri başkentlilerle buluşacak. Şirin Soysal da kabare şarkılarından oluşan bir konser verecek.

GÜLMEK ÇOK İNCE BİR DÜŞÜNCE BİÇİMİ

Festivalin Sanat Yönetmeni ve mizah yazarı Vedat Özdemiroğlu, mizahın önemine işaret ederek “Gülmek, çok ince bir düşünme biçimi, hatta düşünme şekillerinin en neşelisi ve zeka olarak en değerlisi. Gülmek aslında hayatın zorluklarına karşı en soylu şekilde direnme biçimi. Gülmek eşittir neşeli düşünce, eşittir insan olmak. Bunun tadını çıkarmak gerekiyor” diye konuştu.

MİNİKLER DE UNUTULMADI

Özdemiroğlu, her yaştan izleyicinin kendine yer bulabileceği bir festival hazırladıklarını belirterek, minik izleyiciler için Ezo Sunal’ın bir etkinliği olacağını, Niloya ve Harika Kanatlar müzikalinin sergileneceğini söyledi.

Haberin Devamı

FESTİVAL PROGRAMI

1 Kasım, Cem Yılmaz, Congresium
2 Kasım, Vedat Özdemiroğlu, If Sokak
3 Kasım, Harika Kanatlar Müzikali, Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi / Buse Sinem İren, Route
5 Kasım, Gri Şehir Komedyenleri, If Sokak / Shazia Mirza, Gaga Play
6 Kasım, Modern Sabahlar ile Açık Mikrofon Gecesi, Gaga Play
7 Kasım, Deniz Özturhan-Hande Yögen, Gaga Play
8 Kasım, Çok Da Fifi, If Sokak
9 Kasım, Hayrettin, Route / Barut Fıçısı, Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi
12 Kasım, İlker Gümüşoluk, Route
13 Kasım, Alpay Erdem, If Sokak
14 Kasım, Meltem Parlak, Gaga Play / Günay Karacaoğlu, Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi
15 Kasım, Ege Kayacan, Gaga Play / Şirin Soysal, L’avare Sahne
16 Kasım, Can Yılmaz & Zafer Algöz, Tatbikat Sahnesi / N’alaka Beyler, Route
17 Kasım, Niloya Müzikali 3, Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi / Mahşer-i Cümbüş, Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi

Komedi zamanı


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!