KOBİ'lerin ihracata yönelmesini istiyoruz

Güncelleme Tarihi:

KOBİlerin ihracata yönelmesini istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2019 15:23

Türkiye Bilişim Derneği’nin (TBD), Ankara Sanayi Odası (ASO), Ankara Ticaret Odası (ATO) ve KOSGEB iş birliğiyle düzenlediği 3. KOBİ'ler ve Bilişim Kongresi, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nda (BTK) gerçekleştirildi. 

Haberin Devamı

KOSGEB Başkan Yardımcısı Recep Kılınç, “KOBİ'ler içinde dijital dönüşümle gelişen ve teknolojiye dayalı projesi olan girişimlere daha çok destek veriyoruz. KOBİ'lerin ihracata yönelmesini istiyoruz. Desteklerimiz bu yönde” dedi. Kılınç, KOSGEB'e başvuruları geleneksel ve ileri girişimcilik olarak ikiye ayırdıklarını, teknolojik gelişimi daha fazla içeren ileri girişimciliğin daha çok hibe ve krediyle desteklendiğini ifade etti.
ASO Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Savaş Özüdoğru da verimliliğin akıllı çalışmadan geçtiğine değindi. TBD Genel Başkanı Rahmi Aktepe de dijital dönüşüm teknolojilerine sahip olanların geleceğe de sahip olacağını ifade ederek, "Türkiye'deki yaklaşık 3.5 milyon işletmenin yüzde 99'unu oluşturan KOBİ'ler bölgesel kalkınma aracı olarak ülke ekonomisinin dinamik gücüdür ve bu güç bilişimle gelişecektir” ifadelerini kullandı. 

BAKMADAN GEÇME!