Kitaplar Okurla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Kitaplar Okurla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2018 10:32

Toplumsal Araştırmalar ve Sanat İçin Vakıf (TAKSAV) ile Çankaya Belediyesi’nin işbirliğiyle düzenlenen ‘1. Çankaya Kitap Buluşması’ dün gerçekleşen törenin ardından kitapseverlere kapılarını açtı.

Haberin Devamı

Çağdaş Sanatlar Merkezi’ndeki (ÇSM)törenin açılış konuşmasını yapan TAKSAV Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Tılıç Ankara’da kültürel etkinliklerin sayısının artması gerektiğine dikkat çekerek, “Bu ilki ama bundan sonra 2’ncisinin, 3’üncüsünün, 23’üncüsünün olmasını dilediğim bir kitap buluşması yapıyoruz” dedi. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen Ankara’nın edebiyat sanat ve kültürel etkinliklerle zengin bir şehir haline dönüşmesi gerektiğini belirterek “Eskinin kültür kokan, kitap kokan Ankarası hepimiz için geride kalmış görünüyor. İlki gerçekleştirilen buluşmanın her yıl daha da büyüyeceğine ve daha çok kitleye ulaşacağına inanıyorum” dedi.

SÖYLEŞİLER, İMZA GÜNLERİ

35 yayınevinin katılımıyla Çankaya Kitap Buluşması etkinliğinde, tanınmış yazarlar söyleşi ve imza etkinlikleri gerçekleştirecek. Programın ilk günüde Ünal Özmen, Hakan Karabey, Fahri Coşkun, Gülaç Zülfikar, Elif Gündüz, Serhan Ergin ve Elif Alkış Demirel okurları ile bir araya gelerek kitaplarını imzaladı. ÇSM’nin yılında düzenlenen etkinlikler 5 Ekim’e kadar devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!