Kardeş çalımı

Güncelleme Tarihi:

Kardeş çalımı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2018 15:17

Ankaragücü’nün ön protokol yaptığı Bifouma’nın, Bursaspor’un da transfer listesinde olduğu belirtildi.Yeşil-beyazlı takımın Başkanı Ali Ay, Teknik Direktörlüğe getirdikleri Samet Aybaba’nın kendilerine sunduğu isimler arasında, eski talebesinin de bulunduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Süper Ligde 6 yıl aradan sonra yeniden mücadele edecek olan Ankaragücü, dış transferde ilk imzayı ön protokol yaptığı Thievy Bifouma’ya attırırken, Fransız oyuncunun kardeş takım Bursaspor’un da listesinde olduğu ortaya çıktı. Yeşil-beyazlı ekibin Başkanı Ali Ay, medya mensuplarına yaptığı açıklamada, Teknik Direktörlüğe getirdikleri Samet Aybaba’nın öncelikle 4 ismin transferi konusunda kendilerine rapor verdiğini, bu liste içinde Demir Grup Sivasspor’da birlikte çalıştığı eski talebesi, Thievy Bifouma’nın da olduğunu söyledi. Ay, Thievy Bifouma’nun, sarı-lacivertli ekibe 1 milyon Euro’ya imza attığı iddiasında bulundu.
Transfer yasağı devam eden Ankaragücü, önceki gün Thievy Bifouma ile 3 yıllık ön protokol yapmıştı.

ARİF SÖZLEŞME UZATTI

Ankaragücü, dış transfer çalışmalarını sürdürürken, iç transferde de adımlar atıyor. Sarı-lacivertliler, kaptan Sedat Ağçay’dan sonra, orta alanda görev yapan Arif Morkaya’nın da sözleşmesini 1 yıl uzattı. Arif, geçen sezon 32 Lig ve 1 Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 33 maçta forma giydi.

Haberin Devamı

GENÇER TAKIMDAN AYRILDI

Sarı-lacivertli ekipte şampiyon kadrodan ayrılıklar sürüyor. Birinci Futbol Ligi’nin yeni takımı Hatayspor ile anlaşan Yusuf Abdioğlu’ndan sonra, savunmada görev yapan isimlerden biri olan Gençer Cansev ile de yollar ayrıldı. Gençer Cansev geçen sezon Ankaragücü’nde 30 maçta forma giydi ve 2 asist yaptı.
Ankaragücü’nün Belaruslu oyuncu Anton Putsila’nın da Birinci Futbol Ligne yükselen İzmir temsilcisi Altay ile anlaşmaya yakın olduğu belirtliyor. Attığı goller ile Başkent ekibinin yeniden Süper Lige yükselmesinde önemli katkı yapan isimlerden biri olan Umut Nayir da kiralık olarak görev yaptığı için takımı Osmanlıspor’a dönmüş durumda.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!