Kahramankazan’da çevre kirliliği denetimleri devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Kahramankazan’da çevre kirliliği denetimleri devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2018 12:35

Kahramankazan’da çevre kirliliği denetimleri devam ediyor

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - KAHRAMANKAZAN Belediyesi zabıta ekipleri, ilçe genelinde çevre kirliliğine neden olan fabrika, iş yeri ve araçlara yönelik denetim çalışmalarına devam ediyor.
Zabıta ekipleri denetimler kapsamında, çevre ve doğa kirliliğine sebep olan işletme ve araçlara anında müdahale ediyor. Denetimler sonucunda çevreyi ve doğayı kirletenlere karşı gerekli cezai yaptırımlar uygulanıyor. Çevre kirliliğine sebep olan cisim, ürün ya da maddelerinde temizlenmesi sağlanıyor. Ayrıca, Kahramankazan Belediyesi zabıtasının yanı sıra ruhsat denetim ekipleri de ilçe genelindeki iş yerlerini sürekli olarak denetliyor.
İşletmelerin istihdam ve üretim anlamında ülke ekonomisine büyük katkılar sağladığına ifade eden Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, bu durumun aynı zamanda bazı riskleri de beraberinde getirdiğini söyledi. Ertürk, şöyle konuştu:
“Bu risklerin başında da çevre ve doğanın kirletilmesi geliyor. Kahramankazan Belediyesi olarak bu işletmelerimizin her zaman yanındayız. Onlara elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Fakat ilgili ekiplerimiz ki zabıta bunların başında geliyor. Sürekli olarak buralarda denetimlerini sürdürüyor ve çevremizi, doğamızı kirletenlere karşı faaliyet gösteriyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimat ve hedefleri doğrultusunda, temiz bir çevre ve sağlıklı bir doğa için denetimlerimizi aralıksız olarak sürdürüyoruz ve sürdürmeye devam edeceğiz.”
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!