Kahramankazan’da aile ve kadın konuşuldu

Güncelleme Tarihi:

Kahramankazan’da aile ve kadın konuşuldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2018 11:21

Kahramankazan’da aile ve kadın konuşuldu

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - KAHRAMANKAZAN Belediyesi, Türkiye Aile Platformu (TÜRAP) 8’inci İstişare Grubu Toplantısı’na ev sahipliği yaptı.
Kahramankazan Belediyesi Kumpınar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, TÜRAP Genel Koordinatörü Funda Akyol ve platform paydaşları ile 38 farklı Sivil Toplum Kuruluşları’ndan (STK) temsilci katıldı. TÜRAP’ın birim ve komisyonlarının yaptığı faaliyetlerin anlatıldığı toplantıda, demokrasi bilincinin oluşturulması ve STK’lar üzerine sunumlar yapıldı. Toplantı kapsamında ayrıca Kahramankazan Belediyesi’nin yaptığı faaliyetler ve ilçenin tanıtımına ilişkin sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi.
‘KADIN VE AİLE NOKTASINDA ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATIYORUZ’
Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan TÜRAP’ın bu anlamlı etkinliğine ev sahipliği yapmaktan gurur duyduklarını belirterek, TÜRAP’ın Türkiye'nin sosyal ve kültürel gelişimine ciddi bir katkı yapacağını söyledi. 15 yıllık belediye başkanlığı döneminde Kahramankazan’da yaşanan değişim ve gelişim hakkında bilgi veren Başkan Ertürk, ilçelerinde aile ve kadın başta olmak üzere sivil toplum örgütleri için yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Medeniyetin temel unsurunun aile ve kadın olduğunu vurgulayan Ertürk, şöyle konuştu:
“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu noktadaki talimatları doğrultusunda ve Emine Erdoğan hanımefendinin himayelerinde düzenlenen birçok proje ve etkinliği Kahramankazan’da hayata geçiriyoruz. Kadın ve Aile noktasında önemli çalışmalara imza atıyoruz. Bu toplantının yapılması için Kahramankazan’ın tercih edilmesi de bunun bir göstergesidir. Emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!