Kahramankazan, Avrupa'da konuşuldu

Güncelleme Tarihi:

Kahramankazan, Avrupada konuşuldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2018 14:45

Kahramankazan, Avrupa'da konuşuldu

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - KAHRAMANKAZAN Belediye Başkanı Lokman Ertürk,  Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nin 35’inci Genel Kurulu'na katıldı. Başkan Ertürk, konseyde katılımcı demokrasiyi özümsemiş ve toplumun tüm kesimlerini kucaklayan yönetim anlayışı ile Kahramankazan’da yaptıkları çalışmaları anlattı.
Başkan Ertürk, Fransa'nın Strasbourg kentinde gerçekleştirilen Avrupa Konseyi YBYK 35’inci Genel Kurulu'na katıldı. 2004 yılında belediye başkanı olmasının ardından geride kalan 15 yıllık süreçte Kahramankazan’da yaşanan değişim ve gelişiminden bahseden Ertürk, Avrupa Yerel Demokrasi Haftası’nı ilçelerinde üçüncü kez çeşitli etkinlikler ile kutladıklarını söyledi.
Kahramankazan Belediyesi olarak, çoğulcu, eşitlikçi, ortak aklı esas alan yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini ifade eden Ertürk, şunları söyledi:
“İlçemizi gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine tüm Kahramankazan halkıyla birlikte yönetiyoruz Ortak bir gönül birlikteliği içerisinde vatandaşımızla bir araya gelerek toplumsal ayrışmanın değil, birlik ve beraberliğimizin gücünü pekiştiriyoruz. Toplumun tüm kesimlerine dokunarak, her türlü derdine ortak olarak, sıkıntılarının giderilmesi noktasında çalışıyoruz.”
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!